TYMCZASY U JOPOP V - zagadka kryminalna s.98 ;)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 01, 2011 14:24 Re: TYMCZASY U JOPOP V- PANLEUKOPENIA!!!!!!!!!!!!!! RATUNKU!!!!!

Wielbłądzio pisze:
OKI pisze:O ile wiem, to ma i będzie zbierał :lol:
Neoflony są z abonamentu za rudego potwora :twisted: :ryk:
Naczelny Wet dziś kręcił nosem, czy coś przez nie będzie ciurlać w ogóle - cieszę się, że jednak ciurla :lol:

To jednak dziś też byłaś :roll: ?

Byłam... będę... ja bez nich przecież żyć nie mogę :twisted:
Niestety Full od rana do luftu całkiem, to on pawikował prawie na pewno. Z morfo na szczęście wynika, że to nie to g..., ale na wszelki słuczaj, jeszcze zaraz jadę założyć wenflon :roll: Rano dostał pod skórę i cerenię, ale dalej jest byle jaki :(

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pt lip 01, 2011 14:35 Re: TYMCZASY U JOPOP V- PANLEUKOPENIA!!!!!!!!!!!!!! RATUNKU!!!!!

A ja się od rana zastanawiam, czy dzisiaj po powrocie do domu też zastanę Srala jeszcze żywego :roll: Oby. Przecież to jest całkiem zdrowy kot :twisted:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pt lip 01, 2011 15:05 Re: TYMCZASY U JOPOP V- PANLEUKOPENIA!!!!!!!!!!!!!! RATUNKU!!!!!

jej, ale się to wszystko niedobrze rozgrywa.
beznadziejnie tak patrzeć, pomagać i czuć niemoc.
one nikomu nie zawiniły
jak ten maluch jest taki słaby i tak leży to może ma płuca zalane?
czasem maluchy nie są w stanie przyjąć wszystkiego w kroplówce, może trzeba podskórnie?

czemu ten Kraków jest tak daleko, a ja nie mam za co wsiąść i pojechać,
i jakoś wam pomóc....

iwoniad

Od: Pon mar 21, 2011 16:15

Post » Pt lip 01, 2011 15:35 Re: TYMCZASY U JOPOP V- PANLEUKOPENIA!!!!!!!!!!!!!! RATUNKU!!!!!

iwoniad pisze:jak ten maluch jest taki słaby i tak leży to może ma płuca zalane?
czasem maluchy nie są w stanie przyjąć wszystkiego w kroplówce, może trzeba podskórnie?

jesli piszesz o tym moim to on do dzis nie dostawal kroplowek. pluca moze miec zmienione, jak zreszta cala ta ekipa po prostu od choroby ukladu oddechowego. ale zalany nie jest, nie ma czym. no chyba ze zanim sie poznalismy.

na razie jest stabilny.
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Pt lip 01, 2011 16:56 Re: TYMCZASY U JOPOP V- PANLEUKOPENIA!!!!!!!!!!!!!! RATUNKU!!!!!

ok, thx
biedny maluszek.. trzymam za niego kciuki...

iwoniad

Post » Pt lip 01, 2011 17:38 Re: TYMCZASY U JOPOP V- PANLEUKOPENIA!!!!!!!!!!!!!! RATUNKU!!!!!

Jopop i wszystkie dziewczyny, trzymam mocno kciuki za chorutkie kociaki.! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: Wiem , co to pp! Doświadczyłam tego cholerstwa w ubiegłym roku.Życzę Wam dużo siły i wytrwałości , no i powodzenia. :1luvu:

grajda

Od: Pt mar 13, 2009 9:06

Post » Pt lip 01, 2011 19:40 Re: TYMCZASY U JOPOP V- PANLEUKOPENIA!!!!!!!!!!!!!! RATUNKU!!!!!

Tymczasy wlazły do szafy
a rezydenty dokończyły w niej remanenty...

Takie dzisiaj było moje pierwsze spostrzeżenie po obudzeniu się, ze względu na dobro sprawy zamaskowałem efekty działalności co by Asi oszczędzić radości posiadania stada...

No bo stado to nie tylko maluchy, które są ograniczone klateczkami, stado tez gania luzem.
A tu jedno ze stada, tymczas, przemiła kocica Małgosia, która uwielbia spokój no i niech ktoś jeszcze na kolana weźmie i pogłaszcze.

Obrazek

Obrazek

Małgosia przybyła z Modlina, jakoś nikt w projekcie budowy lotniska i podczas oceny wpływu inwestycji na Srodowisko nie zauważył kotów!
Ukłony
Sqpien
SP5VJS
SP-0330-Wa

sqpien

Od: Sob paź 16, 2010 17:31

Post » Pt lip 01, 2011 19:44 Re: TYMCZASY U JOPOP V- PANLEUKOPENIA!!!!!!!!!!!!!! RATUNKU!!!!!

toż to cudo...

iwoniad

Post » Pt lip 01, 2011 19:46 Re: TYMCZASY U JOPOP V- PANLEUKOPENIA!!!!!!!!!!!!!! RATUNKU!!!!!

:1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

joarkadia

Od: Śro wrz 15, 2010 21:30

Post » Pt lip 01, 2011 20:23 Re: TYMCZASY U JOPOP V- PANLEUKOPENIA!!!!!!!!!!!!!! RATUNKU!!!!!

Tak w temacie, to ja już wczoraj myślałam, że będę dziś usypiać sukę :roll: Szczęśliwie jeszcze trochę czasu dostała.
sqpien pisze:Obrazek
Moja ulubiona jopopowa tymczasa! :1luvu:

Apsa

Od: Wto mar 11, 2008 12:20

Post » Pt lip 01, 2011 20:24 Re: TYMCZASY U JOPOP V- PANLEUKOPENIA!!!!!!!!!!!!!! RATUNKU!!!!!

Małgosia to moja faworytka, bardzo dzielna z niej dziewczyna! :1luvu:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Pt lip 01, 2011 20:56 Re: TYMCZASY U JOPOP V- PANLEUKOPENIA!!!!!!!!!!!!!! RATUNKU!!!!!

Witam,ponieważ Debil i Debilka biegają u mnie do niedzieli,mam jeden postulat: o zmianę imion.To są bardzo grzeczne i pocieszne stworki.Nie najładniejsze ale na pewno nadrobią...
Mam też jedno pytanie:mimo masowania brzuszka panna nie zrobiła kupy od wczoraj a pochłonęła słuszne ilości.Wiem,że miała jakieś problemy z brzuszkiem.Czy mogę jej podać mokrego whiskasa ?(to zawsze pomaga mojemu staremu kotu,gdy trudno mu zrobić ).
Po za ty brykają,mruczą,wchodzą na mnie po spodniach.Są REWELACYJNE!

luty-1

Od: Nie lut 21, 2010 19:19

Post » Pt lip 01, 2011 21:31 Re: TYMCZASY U JOPOP V- PANLEUKOPENIA!!!!!!!!!!!!!! RATUNKU!!!!!

Szalony Kot pisze:Przyznać się do fioletowych wenflonów! :D

Trzymam mocno kciuki. U mnie czeka ostatnia niestety już partia płynów :ok:

No już,już się przyznaję. :mrgreen: Ma być więcej,czekam,bo nie wiem kiedy.I cieszę się,że się,że choć tak mogę pomóc. :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Sob lip 02, 2011 0:16 Re: TYMCZASY U JOPOP V- PANLEUKOPENIA!!!!!!!!!!!!!! RATUNKU!!!!!

luty-1 pisze:Witam,ponieważ Debil i Debilka biegają u mnie do niedzieli,mam jeden postulat: o zmianę imion.To są bardzo grzeczne i pocieszne stworki.Nie najładniejsze ale na pewno nadrobią...
Mam też jedno pytanie:mimo masowania brzuszka panna nie zrobiła kupy od wczoraj a pochłonęła słuszne ilości.Wiem,że miała jakieś problemy z brzuszkiem.Czy mogę jej podać mokrego whiskasa ?(to zawsze pomaga mojemu staremu kotu,gdy trudno mu zrobić ).
Po za ty brykają,mruczą,wchodzą na mnie po spodniach.Są REWELACYJNE!

jak do jutra nie zrobi to kombinuj. tylko uważaj, bo te problemy to one miały w drugą stronę, czyli biegunkowały przez miesiąc non stop. więc nie przesadź...

dojechał do mnie chłopczyk od @Freak - jest nieprzytomny, oddycha równo.

Reszta - nieźle, tylko Modlinka dziś straciła na wadze...
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Sob lip 02, 2011 4:10 Re: TYMCZASY U JOPOP V- PANLEUKOPENIA!!!!!!!!!!!!!! RATUNKU!!!!!

Milka, do góry, nie w dół :twisted: :ok: :ok:
Marcepanek :ok: :ok:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

[poprzednia][następna]