DT Smarti4 - koci Alcatraz na ukończeniu !!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 01, 2011 14:56 Re: DT Smarti4 - koci Alcatraz na ukończeniu !!

Gibutkowa pisze:
Marzenia11 pisze:planetapupila.pl

suuuuper ceny :D idę się zaopatrywać :D

Dziewczyny oszalały 8O :mrgreen: ale podoba mi się to :ok: nie ma to jak miłe początki :)

Tak - wiem... ale nie mam czasu nad tym popracować :P jeszcze i tak nie ma wszystkich produktów więc narazie spokojnie, spokojnie... Dojdziemy do perfekcji :)
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Pt lip 01, 2011 14:59 Re: DT Smarti4 - koci Alcatraz na ukończeniu !!

Jus87 pisze:
Gibutkowa pisze:

Dziewczyny oszalały 8O :mrgreen: ale podoba mi się to :ok: nie ma to jak miłe początki :)

Tak - wiem... ale nie mam czasu nad tym popracować :P jeszcze i tak nie ma wszystkich produktów więc narazie spokojnie, spokojnie... Dojdziemy do perfekcji :)

widząc Twoją energię jestem o tym przekonana :D :ok: :ok:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pt lip 01, 2011 15:03 Re: DT Smarti4 - koci Alcatraz na ukończeniu !!

jamkasica pisze:
smarti pisze:o kurcze 8O to Kasia zwracasz za krople 8O :1luvu:
dzięki wielkie-nawet o tym nie marzyłam.. :1luvu:

Tak, wiem ile kosztowały leki, a zbliża się jeszcze zabieg Kulki :( A to również nie ja osobiście tylko z zaskórniaków na Paluszki-te konkretne $ pochodzą od osoby, której nie ma na forum- Ani K. z Warszawy :1luvu: . Rzadko mamy z Anią możliwość :oops: , ale kiedy się nadarza to choć odrobinę z tych środków staramy się wspomagać paluszki-tymczasy. Wszystko to kropla w morzu potrzeb niestety :roll:

w takim razie dziękuję jeszcze raz Tobie oraz Ani K. :1luvu: :1luvu:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Pt lip 01, 2011 15:05 Re: DT Smarti4 - koci Alcatraz na ukończeniu !!

smarti pisze:
Jus87 pisze:
Gibutkowa pisze:

A Ty masz się z czego cieszyć bo dostałam promocyjny worek + 1 kg gratis :P więc masz następnym razem ten 1kg na ładne oczy :mrgreen: Zadowolona?
Obrazek

Jus87

Post » Pt lip 01, 2011 15:10 Re: DT Smarti4 - koci Alcatraz na ukończeniu !!

Jus87 pisze:
smarti pisze:
Jus87 pisze:
Gibutkowa pisze:

A Ty masz się z czego cieszyć bo dostałam promocyjny worek + 1 kg gratis :P więc masz następnym razem ten 1kg na ładne oczy :mrgreen: Zadowolona?
:1luvu: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance2: :dance2: :dance:

smarti

Post » Pt lip 01, 2011 15:13 Re: DT Smarti4 - koci Alcatraz na ukończeniu !!

Szalony Kot pisze:Ja tylko przypomnę, że Bonifacy (lub ten drugi) to już Kulkę dopadł, wspominałaś o tym :/ Jak ja nie lubię kotów, które sobie otwierają drzwi...
Także uważaj na to zaokrąglenie, bo niestety - mimo wychudzenia i takie "cuda" się zdarzają...

Kocie-weż przestań,błagam Cię :oops: teraz nie pora na sterylkę a kociaków mam na razie dostatek :mrgreen:

poza tym ona się nie dała bo schowała się za pudłami co go wkurzało a ja natychmiast zainterweniowałam...wec chyba zdążyłam :roll:
zresztą ona absolutnie nie miała rujki :!:

inaczej teraz-on do niej miauczy a ona jest bardzo zaciekawiona i już znudzona samotnością :mrgreen: :ryk:

smarti

Post » Pt lip 01, 2011 17:58 Re: DT Smarti4 - koci Alcatraz na ukończeniu !!

Pozdrawiam, a jak tam Alcatraz?
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Sob lip 02, 2011 0:29 Re: DT Smarti4 - koci Alcatraz na ukończeniu !!

Pozdrawiam nocnie :wink:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob lip 02, 2011 7:13 Re: DT Smarti4 - koci Alcatraz na ukończeniu !!

wpadam z kaffką i zapałem do roboty :D
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Sob lip 02, 2011 10:34 Re: DT Smarti4 - koci Alcatraz na ukończeniu !!

Przelałam Marzeni11 drobny grosik na szczytniaki. Pozdrawiam.
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Sob lip 02, 2011 10:39 Re: DT Smarti4 - koci Alcatraz na ukończeniu !!

dzięki taizu :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

dzisiaj w przerwie w pracy uporządkuję i uaktualnię rozliczeniowy post :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Sob lip 02, 2011 13:34 Re: DT Smarti4 - koci Alcatraz na ukończeniu !!

Przed chwilą rozmawiałam z Jus87 - właśnie się dokocili :D :piwa: :piwa: :piwa: Kotunia śpi na suszarce, Gutek na drapaku, a Jus87 z TZtem siedzą po środku, na kanapie i próbują mnie przekonać, że koty, a zwłaszcza Gutek, są zestresowane i za chwilę się pogryzą :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Kciukamy więc za dokocenie :D :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Sob lip 02, 2011 13:48 Re: DT Smarti4 - koci Alcatraz na ukończeniu !!

smarti pisze:
Szalony Kot pisze:Ja tylko przypomnę, że Bonifacy (lub ten drugi) to już Kulkę dopadł, wspominałaś o tym :/ Jak ja nie lubię kotów, które sobie otwierają drzwi...
Także uważaj na to zaokrąglenie, bo niestety - mimo wychudzenia i takie "cuda" się zdarzają...

Kocie-weż przestań,błagam Cię :oops: teraz nie pora na sterylkę a kociaków mam na razie dostatek :mrgreen:

poza tym ona się nie dała bo schowała się za pudłami co go wkurzało a ja natychmiast zainterweniowałam...wec chyba zdążyłam :roll:
zresztą ona absolutnie nie miała rujki :!:

inaczej teraz-on do niej miauczy a ona jest bardzo zaciekawiona i już znudzona samotnością :mrgreen: :ryk:

Takie przedrzwiowe randkowanie :mrgreen:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Sob lip 02, 2011 16:05 Re: DT Smarti4 - koci Alcatraz na ukończeniu !!

Marzenia11 pisze:Przed chwilą rozmawiałam z Jus87 - właśnie się dokocili :D :piwa: :piwa: :piwa: Kotunia śpi na suszarce, Gutek na drapaku, a Jus87 z TZtem siedzą po środku, na kanapie i próbują mnie przekonać, że koty, a zwłaszcza Gutek, są zestresowane i za chwilę się pogryzą :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Kciukamy więc za dokocenie :D :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

A ciąg dalszy jest taki, że TŻ otworzył wino od Smarti i wypił je z gwinta ;D a ja się wściekłam na niego i wzięłam sprawy w swoje ręce. Kicię zdjęłam na łóżko - ona cały czas śpi. Guniek się zorientował i ją prał co chwilę po tyłku łapą. Jak zobaczył, że ona nie jest bardzo zainteresowana to poszedł spac na drugi koniec łóżka. Więc chyba już nie jest tak źle co?? :roll: Teraz śpi w łóżku - chyba jest na nas trochę obrażony choc teraz on jest w centrum uwagi - to z nim się cały czas bawimy!

Dodam jeszcze, że TŻ zabronił mi wychodzenia z domu więc nie mogłam podwieźc jedzenia dla futrzaków iwonie66, a także nie mogłam zrobic zakupów na obiad więc jeszcze nic nie jedliśmy. Powiedział, że on sam tu nie zostanie, już jest spocony i nie może patrzec na to jak kiciom dzieje się krzywda! :ryk: :mrgreen: A niby zawsze taki opanowany i racjonalny :mrgreen: Panikarz z niego nie z tej ziemi!
Obrazek

Jus87

Post » Sob lip 02, 2011 16:11 Re: DT Smarti4 - koci Alcatraz na ukończeniu !!

Pewnie że jest dobrze. I dobrze ze się z nim bawicie. Gporzej, że nie było obiadu bo jak Polak głodny to zły itp.
NNo i jak to z chłopa drugie oblicze może wyjść, co? :ryk: :ryk: :ryk:

Marzenia11

[poprzednia][następna]