Gibutkowa pisze:Marzenia11 pisze:planetapupila.pl
suuuuper cenyidę się zaopatrywać
Dziewczyny oszalały

Tak - wiem... ale nie mam czasu nad tym popracować

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gibutkowa pisze:Marzenia11 pisze:planetapupila.pl
Jus87 pisze:Gibutkowa pisze:Marzenia11 pisze:planetapupila.pl
Dziewczyny oszalały![]()
ale podoba mi się to
nie ma to jak miłe początki
Tak - wiem... ale nie mam czasu nad tym popracowaćjeszcze i tak nie ma wszystkich produktów więc narazie spokojnie, spokojnie... Dojdziemy do perfekcji
jamkasica pisze:smarti pisze:o kurczeto Kasia zwracasz za krople
![]()
![]()
dzięki wielkie-nawet o tym nie marzyłam..
Tak, wiem ile kosztowały leki, a zbliża się jeszcze zabieg KulkiA to również nie ja osobiście tylko z zaskórniaków na Paluszki-te konkretne $ pochodzą od osoby, której nie ma na forum- Ani K. z Warszawy
. Rzadko mamy z Anią możliwość
, ale kiedy się nadarza to choć odrobinę z tych środków staramy się wspomagać paluszki-tymczasy. Wszystko to kropla w morzu potrzeb niestety
smarti pisze:Jus87 pisze:Gibutkowa pisze:Marzenia11 pisze:planetapupila.pl
Dziewczyny oszalały![]()
ale podoba mi się to
Tak - wiem... ale nie mam czasu nad tym popracowaćjeszcze i tak nie ma wszystkich produktów więc narazie spokojnie, spokojnie... Dojdziemy do perfekcji
widząc Twoją energię jestem o tym przekonana![]()
![]()
Jus87 pisze:smarti pisze:Jus87 pisze:Gibutkowa pisze:Marzenia11 pisze:planetapupila.pl
Dziewczyny oszalały![]()
ale podoba mi się to
widząc Twoją energię jestem o tym przekonana![]()
![]()
A Ty masz się z czego cieszyć bo dostałam promocyjny worek + 1 kg gratiswięc masz następnym razem ten 1kg na ładne oczy
Zadowolona?
Szalony Kot pisze:Ja tylko przypomnę, że Bonifacy (lub ten drugi) to już Kulkę dopadł, wspominałaś o tym :/ Jak ja nie lubię kotów, które sobie otwierają drzwi...
Także uważaj na to zaokrąglenie, bo niestety - mimo wychudzenia i takie "cuda" się zdarzają...
smarti pisze:Szalony Kot pisze:Ja tylko przypomnę, że Bonifacy (lub ten drugi) to już Kulkę dopadł, wspominałaś o tym :/ Jak ja nie lubię kotów, które sobie otwierają drzwi...
Także uważaj na to zaokrąglenie, bo niestety - mimo wychudzenia i takie "cuda" się zdarzają...
Kocie-weż przestań,błagam Cięteraz nie pora na sterylkę a kociaków mam na razie dostatek
![]()
poza tym ona się nie dała bo schowała się za pudłami co go wkurzało a ja natychmiast zainterweniowałam...wec chyba zdążyłam![]()
zresztą ona absolutnie nie miała rujki![]()
inaczej teraz-on do niej miauczy a ona jest bardzo zaciekawiona i już znudzona samotnością![]()
Marzenia11 pisze:Przed chwilą rozmawiałam z Jus87 - właśnie się dokocili![]()
![]()
![]()
Kotunia śpi na suszarce, Gutek na drapaku, a Jus87 z TZtem siedzą po środku, na kanapie i próbują mnie przekonać, że koty, a zwłaszcza Gutek, są zestresowane i za chwilę się pogryzą
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kciukamy więc za dokocenie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()