Pilnie potrzebny DT - kociaka czeka operacja lub uspienie!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon cze 20, 2011 21:59 Re: Pilnie potrzebny DT - kociaka czeka operacja lub uspienie!

Może to chodzi o sączek (głośno myślę) :?:
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Wto cze 21, 2011 7:59 Re: Pilnie potrzebny DT - kociaka czeka operacja lub uspienie!

Zdaje sie, ze nie rozmawialem z lekarzem, a ze studentem prakykujacym w lecznicy - byc moze stad rozbieznosc. Lecznica zostala zaakceptowana przez Fundacje ktora placi za leczenie malej; Fundacja zna lecznice i potwierdza jej odpowiedni poziom. Nie mam wiec podstaw do zadnych nerwowych ruchow...
Obrazek

troxx

Od: Wto lis 09, 2010 23:10

Post » Wto cze 21, 2011 8:20 Re: Pilnie potrzebny DT - kociaka czeka operacja lub uspienie!

troxx pisze:Zdaje sie, ze nie rozmawialem z lekarzem, a ze studentem prakykujacym w lecznicy - byc moze stad rozbieznosc. Lecznica zostala zaakceptowana przez Fundacje ktora placi za leczenie malej; Fundacja zna lecznice i potwierdza jej odpowiedni poziom. Nie mam wiec podstaw do zadnych nerwowych ruchow...

Ta lecznica nie ma najlepszej opinii w gronie kociarzy...
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Wto cze 21, 2011 8:43 Re: Pilnie potrzebny DT - kociaka czeka operacja lub uspienie!

Na forum nie znalazlem jakichs negatywnych ocen. Z doswiadczenia wiem, ze ile osob, tyle opinii - w niektorych watkach jedna osoba gani dana lecznice, a inna przeciwnie, broni jej. Ja doswiadczen negatywnych nie mam, a sporo sie z naszymi rezydentkami tam najezdzilismy. Fakt, nie jest tanio - to mozna uznac za minus...
Obrazek

troxx

Od: Wto lis 09, 2010 23:10

Post » Wto cze 21, 2011 9:47 Re: Pilnie potrzebny DT - kociaka czeka operacja lub uspienie!

Też pierwsze słyszę o niezaszywaniu oczodołu.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Pt lip 01, 2011 14:49 Re: Pilnie potrzebny DT - kociaka czeka operacja lub uspienie!

troxx pisze:Na forum nie znalazlem jakichs negatywnych ocen. Z doswiadczenia wiem, ze ile osob, tyle opinii - w niektorych watkach jedna osoba gani dana lecznice, a inna przeciwnie, broni jej. Ja doswiadczen negatywnych nie mam, a sporo sie z naszymi rezydentkami tam najezdzilismy. Fakt, nie jest tanio - to mozna uznac za minus...

Troxx, to prawda- zawsze znajdą się przeciwnicy i zwolennicy danych lekarzy/przychodni, ale może w takich delikatnych kwestiach (jakimi są także operacje oczu) może warto skonsutlować się z którymś z polecanych w tej konkretnej dziedzinie fachowców?

Zerknij na pierwszy post w tym wątku- kotka po "operacji" patroszenia oczodołu ledwo uszła z życiem viewtopic.php?f=1&t=127037&start=0. Brak oka akurat dzięki temu stał się jej najmniejszym problemem, a zdecydowanie można było tego uniknąć prawidłowo wykonując zabieg i pielęgnując ranę...
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Nie lip 03, 2011 10:12 Re: Pilnie potrzebny DT - kociaka czeka operacja lub uspienie!

I co z kotkiem?
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

[poprzednia]