Wróciliśmy już w niedzielę wieczorem, ale ten tydzień mam w ciągłym niedoczasie. Postaram się jutro wieczorem zgrać zdjęcia z aparatu i pokazać Misia wczasowicza
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer
"Zawsze warto być człowiekiem, Choć tak łatwo zejść na psy!" - Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek
“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/
lo mamuniu, jaki piekny kocio i jeszcze z pielucha na pupci wymiata znam osobiscie jednego slodziaka kociego, tez pieluszkowca, ktorego pieszczotliwie nazywam misiem, bo on taki do tulenia jest viewtopic.php?f=1&t=129488&start=0 tu juz druga czesc jego watku. Podobny przypadek Z reszta tytul tego watku pasuje i do tamtego kota, bo Eustachy tez kocha tak, jak nikt nie potrafi kochac Zaraz jego panci podesle linka i do tego watku Misiu ale z Ciebie pieknotek
Mis zawsze chętnie chodził po naszym „lesie” ale tym razem stwierdził, że nie wyjdzie i już.
Na początek okazało się, że lonża Misia została w domu a na działce nie mam żadnej smyczy psa, musiałam improwizować, stąd ten dziwny biały sznurek, okoliczni mieszkańcy mieli radość, było u nas jak u Pawlaka i Kargula, kot na sznurku Wyniosłam Misia na trawę między drzewa aby mógł chodzić, ale Miś miał odmienne zdanie usiadł na pupsku i się darł: Chcę do domuuuuuuuuuuuu Do domuuuuuuuuuuu Zabierz mnie kobietooooooo
Udało mi się wreszcie skłonić Misia do małego spaceru.
Bezpieczny w pokoju wyglądał przez drzwi balkonowe. Mały kotek wygląda na wielki świat
Ale najchętniej spędzał czas tak:
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer
"Zawsze warto być człowiekiem, Choć tak łatwo zejść na psy!" - Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek
“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/