Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
annskr pisze:Znam (telefonicznie) tę panią. Poproszę, by starała się nie używać w ogłoszeniach innych sformułowań.
annskr pisze:Xagax, tę pierwszą osobą poznałam telefonicznie przy okazji akcji z karmicielką, panią W - tą, wg której tylko łapy kotom potrafę obcinać, pisałam o niej trochę, ostatnio łapałam kociaki spod Światowida skąd dzięki niej przegoniono mnie jesienią - też o tym pisałam. Wiedzą, co to sterylki, co to miejskie talony klatki łapki, ale ogólna niemoc. Nie chcę z nimi więcej kontaktu, dla mnie -strata czasu i nerwów. Sama ma zrobić, zaplacić i jeszcze słuchać o swojej nieudolności - nie.
Kontakt z nimi ma forumowa Bumbecki - może przez nią spróbuj.
Drugi numer to ex aktywistka ŁTOZ, zadzwonię, mam zdjęcia tych kociąt, prosiła o pomoc w adopcji, właśnie przygotowyję do wklejenie. Myślę, ze kotka ciachnieta, ale sprawdzę.
Zgryźliwie napiszę, że już z tej strony spotkalam się z tym lękiem.XAgaX pisze:. Mam nadzieję, że po prostu się boi ciachać 12-latki... ale do Bumbecki mogę napisać.
annskr pisze:Zgryźliwie napiszę, że już z tej strony spotkalam się z tym lękiem.XAgaX pisze:. Mam nadzieję, że po prostu się boi ciachać 12-latki... ale do Bumbecki mogę napisać.
Ale nie uzyskałam odpowiedzi, czy nie boją się ciąży, porodu i karmienia kociat u takiej staruszki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości