Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Broszka pisze:Jak wygląda drożdżyca? Może seniorka też to ma?
Trochę późno się zorientowałam że między paluszkami zrobiła się kopalnia brudu... Teraz chyba nie wystarczy umycie -
katarzyna1207 pisze:Broszka pisze:Jak wygląda drożdżyca? Może seniorka też to ma?
Trochę późno się zorientowałam że między paluszkami zrobiła się kopalnia brudu... Teraz chyba nie wystarczy umycie -
ale to nie było "zwykłe" mycie, tylko właśnie specjalnym żelem odkażającym i tłukącym grzyby i drożdże ... nazwa jakaś chyba na hexo ... nie pamiętam, bo wetka dała mi to w dużych strzykawach. Po myciu i masowaniu stópek dopiero się płukało i osuszało. A łapki z drożdżycą wyglądały własnie na brudne, tzn. na takie "oklejone" brudem...
Super, że Broszeczka nie ma TEGO paskudztwa ...
Broszka pisze:Bezzębny brudasek pozdrawia cioteczki![]()
aparat beznadziejny i nadaje się na złom - nie dość że zapisuje co dziesiątą fotkę to jeszcze ostrość się skopała
Muszę Wam powiedzieć że Zylexis czyni cuda - Broszeńki futerko zrobiło się w krótkim czasie znów czarne i błyszczące![]()
Dostała również jakiegoś wilczego apetytu i wciąż marudzi że jest głodna i tak się łapczywie obżera że coraz częściej zdarza jej się wypawikować posiłek zaraz po zjedzeniu![]()
No i nagle znów rośnie jak szalona, żeby nie powiedzieć że w oczach
Broszka pisze:Bezzębny brudasek pozdrawia cioteczki![]()
aparat beznadziejny i nadaje się na złom - nie dość że zapisuje co dziesiątą fotkę to jeszcze ostrość się skopała
Muszę Wam powiedzieć że Zylexis czyni cuda - Broszeńki futerko zrobiło się w krótkim czasie znów czarne i błyszczące![]()
Dostała również jakiegoś wilczego apetytu i wciąż marudzi że jest głodna i tak się łapczywie obżera że coraz częściej zdarza jej się wypawikować posiłek zaraz po zjedzeniu![]()
No i nagle znów rośnie jak szalona, żeby nie powiedzieć że w oczach
zajrzałamdagmara-olga pisze: viewtopic.php?f=1&t=126089&start=795
Broszko, zajrzyj do Kefirowego wątku - może coś z tą miską wymyślimy?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 45 gości