Kropek to nowy kochany, bardzo biedny nabytek, ok. 6 mieś. bardzo zaniedbany kociak. Znaleziony pod sklepem Biedronki zmoknięty, głodny, z chorą skórą, świerzbem w uszach. Otrzymał Biocan M, Stronghold.
Hanulka pisze:Kropek to nowy kochany, bardzo biedny nabytek, ok. 6 mieś. bardzo zaniedbany kociak. Znaleziony pod sklepem Biedronki zmoknięty, głodny, z chorą skórą, świerzbem w uszach. Otrzymał Biocan M, Stronghold.
Nie wiem jak mam to napisać - właścicielki nie podpisały umowy najmu lokalu - ktoś im nagadał bzdur,że sąsiedzi będą mieli pretensje,że trzymamy koty Tyle sprzątania , montaż zamków do drzwi , umówiony elektryk - nic tylko wyć Pozostały tylko te kontenery...
No po prostu ręce opadają i chce się gryźć Biedne zwierzęta
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] kiedyś się spotkamy To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152
Szkoda słów... Co za pech... Albo raczej - co za bezrozumni ludzie... Kilka dni temu dokonałam wpłaty z dopiskiem "na lokal". No to chyba teraz to będzie na kontenery...
Jestem w szoku i nie wiem co napisać..... Otrzymacie jakąś rekompensatę za sprzątanie, nowe zamki itp.? Strasznie mi przykro że tyle nadziei i starań poszło na marne
I jak tu można wierzyć ludziom wszędzie na wszystko trzeba mieć podkładkę co za ludzie
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] kiedyś się spotkamy To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152