Skoreczek po operacji - zaczyna powoli się wybudzać Ma założony sączek i kołnierz ochraniający, coby zoperowanego oczka nie uszkodził.
Tyle wiem, nie udało mi się pogadać z wetem operującym ponieważ już udał się na zasłużony odpoczynek. Jednak wetka dyżurna powiedziała, że wszystko jest oki
Teraz potrzebne są kciuki za szybkie gojenie się ranki i może pewne wyciszenie Skorka - bo dzisiaj to dawał taki popis aktywności fizycznej, że w szoku byłam Jednak w okresie rekonwalescencji wyciszenie potrzebne bardzo
Za Skorka Teraz to dopiero przystojny będzie,zobaczycie !
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "
Aleksandra59 - dzięki za wieści. Molestowałam wczoraj na zmianę z TŻ lecznicę, w końcu po kolejnym telefonie zwątpiliśmy, że operacja jednak będzie. Poza tym ja padłam po kolejnej łapance (odławiam z dziewczynami krewnych i znajomych Skorka na sterylki). Bardzo się cieszę, bo następny możliwy termin operacji to byłaby sobota, a nam się troszkę zaczęło spieszyć.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Skorek ma obiecany TDT. Domek jest forumowy, choć mało piszący. Lekko zakocony. Skorek będzie miał do dyspozycji własny pokój z osiatkowanym oknem. Do tego możliwość kontaktu z rezydentem, o ile nie będą chcieli się nawzajem zjeść. Domek akceptuje, że na początku Skorek może mieć problem z kuwetą i że dopiero niedawno zaczął życie w bliskości człowieka. Niestety jest jeden poważny minus - Skorek będzie mógł tam zostać tylko do końca lipca i jest to termin nieprzekraczalny. Dlatego będę bardzo intensywanie szukać domu stałego, bo chciałabym Skorkowi zaoszczędzić kolejnych przeprowadzek na tymczas. Mam nadzieję, że Skorek szybko nabierze manier dżentelmena i stanie się kotem kanapowo-nakolankowym, a wtedy jego szanse na DS wzrosną.
Ujawnię się )) Domek jest do końca lipca na pewno, ale może do końca sierpnia - zależy od wakacyjnych planów współlokatorów. Nie mogę się doczekać wprowadzki Skoreczka!