Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Fundacja KOT pisze:gruczolakowłókniak łagodny
justyna p pisze:Becia, a może w pakiecie do chleba, zakwasu i przepisu dorzucimy.. Białaska?Jak wyzdrowieje oczywiście!
Naprawdę słodziak z niego. Zwłaszcza teraz, kiedy jest chory i chodzi w kołnierzu. Wszyscy cos pysznego mu podtykają, przytulają, a on ma minę jakby chciał powiedzieć " ależ dziękuję"Trochę tylko boi się Lidki i Asi, bo Dziewczyny są od tych niefajnych spraw, wożą do veta i kłują w dupasa!
becia_73 pisze:Wczoraj chyba stwierdził,że jak zje pasek od kołnierza to się pozbędzie kłopotu i zamiast interesować się miską kombinował jak swój zamiar zrealizowaćmały cwaniaczek
justyna p pisze:Dziwisz się? Tyle dni w takim dzwonku na głowie..
becia_73 pisze:justyna p pisze:Dziwisz się? Tyle dni w takim dzwonku na głowie..
raczej w dzwonie bo to kołnierz wersja MAX ..ale niestety jak kot-guma to kołnierz też musi być specjalny![]()
Ale my tu gagu gadu a bazarek stoi w miejscu.
ZAPRASZAMY
izza pisze:justyna p pisze:Trochę tylko boi się Lidki i Asi, bo Dziewczyny są od tych niefajnych spraw, wożą do veta i kłują w dupasa!
A skąd on wie, kto go kłuje w dupasa, skoro ma kołnierz?
becia_73 pisze:izza pisze:justyna p pisze:Trochę tylko boi się Lidki i Asi, bo Dziewczyny są od tych niefajnych spraw, wożą do veta i kłują w dupasa!
A skąd on wie, kto go kłuje w dupasa, skoro ma kołnierz?
Hmm niestety ale dziewczyny są w fundacji odpowiedzialne za masę spraw..a w tym też za "czarną robotę" ..więc pewnie info,że to one są te " złe co maltretują biedne kotki" już się rozeszło
a tak na serio, to Bialasek jest wogóle mega histeryk ...kiedyś nam zemdlał podczas próby podania kroplówki....
Daję słowo byłyśmy pewne ,że nie żyje ....nigdy tego nie zapomnę..
justyna p pisze:Pamiętam jak zemdlał. Ja byłam za drzwiami, chciałam żeby Dziewczyny mi otworzyły i usłyszałam tylko drżący głos " zaaaraaaaz"Teraz śmiesznie powspominać ale wtedy wrażenie niezłe
![]()
![]()
Jak Lidka z Asią wchodzą do Fund, to te koty, kt aktualnie mają kłuta dupkę tajemniczo znikaja po kontach
izza pisze:A skąd on wie, kto go kłuje w dupasa, skoro ma kołnierz?
Użytkownicy przeglądający ten dział: fruzelina, Google [Bot], Nul i 635 gości