Dziś byłam w chatce chociaż popatrzeć na kociaste

Smoła to wygląda jak kot z filmu ,,Koralina i tajemnicze drzwi"
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jadziaII pisze:Mara no uschnieta taki patyczek jak bedziesz na Kch to zobacz ona sobie pozwoli, troche sie tylko boi.
Pani dr dzis mi powiedziala ze trg nie ma co robic bo i tak nic z tego to nie jest do uratowania.
A amputowac nie ma sensu bo ona jedna sie troszke nia podpiera wiec niech tak juz ma..
Mara S pisze:jadziaII pisze:Mara no uschnieta taki patyczek jak bedziesz na Kch to zobacz ona sobie pozwoli, troche sie tylko boi.
Pani dr dzis mi powiedziala ze trg nie ma co robic bo i tak nic z tego to nie jest do uratowania.
A amputowac nie ma sensu bo ona jedna sie troszke nia podpiera wiec niech tak juz ma..
Domyślam się jak to wygląda tylko zastanawiam się jak to się fachowo medycznie nazywa
jadziaII pisze:Marzena te kapsulki to sa tylko dla Longera i to nie jest za zadne robaki tylko probiotyk ktory ma brac 1xdz. na te jego zaladkowo - jelitowe sprawy..
wiesiak pisze:Zabrałam 2 przypinki i wrzuciłam do woreczka 7zł a karteczkę niestety spakowałam ze ściągą o kupach od Alienor.
wzięłam też trochę ulotek .Rozdawałam znajomym skserowane a to niezbyt ładnie wygląda.Rozdaję ulotkę z listem z prośbą o wsparcie + nagraną płytkę CD z Banerkiem tym wyciskaczem łez i skopiowane wiadomości ze str internetowej Nadzieja Na Dom ,gdyż nie każdy ma internet lub nie ma czasu na szukanie strony.
terenia1 pisze:6. Westa też ok - ale dopiero dziś zobaczyłam jej nóżkę - faktycznie wygląda jak uschnięta gałązka, Jadziu nie wiem czy ona nadaje się na wypuszczenie - co tam łapka przecież nie takie koty domki znajdowały
terenia1 pisze:7. mamuśka z brzdącami ok ale coś mi się wydaje że chyba powolutku zaczyna mieć ruję - zaczyna zawodzić i śpiewać jak zobaczy Klimka lub Longera![]()
biotyku .
jadziaII pisze:No to Longer w takim razie dostal dzi 2x probiotyk a ma dostawac 1xdz.
Uzgodnijmy ze niech mu bedzie podawany tylko rano.
Skoro jest juz tak malo to cos nie tak widocznie bierze po 2 zwrocie uwage.
Z Miodkiem mamy jechac w poniedz.jutro zadzwonie i uzgodnie godz. i zapytam czy moga go zaszczepic czy nie ma przeciwskazan. /a czy sa nasze szczepionki w Almawecie/?
Co do Smoly to moze poczekac ze szczepieniem az jej te strupy zleza i dopiero no nie wiem.
jadziaII pisze:Przywiozlam 2 f-ry z Lupusa jedna z rozpiska do zaplaty, druga zaplacona gotowka za Weste.
Jutro rowniez spisze stany licznikow bo juz 1 lipiec i moze i poda do biura a jak nie to w pon.podamy.
jadziaII pisze:Dobrze Teresa zapytam jutro bede dzwonic i umawiac sie na poniedzialek w Almawecie i zapytam czy beda juz te szczepionki.
Ja co to je zabiore czyli Miodka bo i tak i tak, Smole i Weste tak?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], niafallaniaf, puszatek, quantumix i 173 gości