Z przykrością muszę znaleźć nowy dom mojemu kotu. Wabi się Gizmo, jest szczepiony, kastrowany, ma założoną książeczkę zdrowia. Jest kocurem niewychodzącym. Nie jest wymagający pod względem żywienia, zachowuje czystość. Muszę go oddać z powodu braku lokum. ;/ I dla mnie i dla kota. Ma 3 lata. Nie chorował przez ten czas. Miał raz zapalenie spojówki.
Gizmo jest bardzo miziasty, przylepny, bardzo garnie się do człowieka i jest przekochany. To bardzo czysty, niewymagający kotek. Jest stonowany i nic nie niszczy, a jednocześnie wesoły i przyjacielski. Był wykarmiony butelką, ludzi kocha bezwarunkowo. Uwielbia drapanie pod każdą postacią - po brzuszku, po nosku, jest całkowicie oswojony, nawet daje się nosić ciągle na rękach. I te jego piękne oczka.. Bardzo ciężko mi się z nim rozstawać, ale zmusza mnie do tego sytuacja życiowa...

Mam także do oddania kuwetkę krytą, drpaka, miseczki oraz posłanie na kaloryfer... Kotka mogę dowieźć, jestem z Mazur, ale może być Warszawa, Ełk, Suwałki, Białystok. Zależy mi na dobrym domku...bowiem jestem przyparta do muru... Nawet teraz Gizmuś leży u mnie na kolanach i tak mi strasznie go szkoda. Tej mruczałki przepięknej. Reaguje na imie, przybiega radośnie gdy go zawołam mówiąc swoje "mrau". Odpowiada podczas rozmów z nim. Przesypia całą noc, najchętniej w łóżku, ale zadowoli się też swoim legowiskiem na kaloryfer.
Oto jego fotoalbum: http://30dni.kociarze.pl/diary/30days/k ... kto=ajszus Mogę go dowieźć do przyszłego właściciela - Ełk, Suwałki, Białystok, Warszawa. Itp. odległości. Kotek przebywa w Olecku - 30 km od Suwałk, woj. Warmińsko - mazurskie. Pilne, za miesiąc wywalą mnie z mieszkania...
tel. 505 924 386
meil: kozlowska_joanna_86@wp.pl
gg: 13014425