Aguś, masz obiecane pw

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Satyr77 pisze:Ta, dla przykładu tera Niuniol dokonuje konsumpcji mojej skromnej osoby
Satyr77 pisze:Tazulec ma super wyniki moczu, pH 6 brak krzyształów i wałeczków nabłonkowych, za miesiąc USG, niestety nadal będzie męczona urinary i urinovetem, ale już bez antybiotyków.
Satyr77 pisze:Kurde muszę chyba częściej czyścić cookie i temp, bo już nawet na stronach typowo informacyjnych mnie drapaki dla kota proponują.
szybenka pisze:Satyr77 pisze:Ta, dla przykładu tera Niuniol dokonuje konsumpcji mojej skromnej osoby
To musi być ciekawy widok. Od kt. str. zaczął?
kalair pisze:szybenka pisze:Satyr77 pisze:Ta, dla przykładu tera Niuniol dokonuje konsumpcji mojej skromnej osoby
![]()
Najciekawszej..
black_sheep pisze:"Rosja nie zgadza się na polskie warzywa". Normalnie tragedia.
Satyr77 pisze:Ta, dla przykładu tera Niuniol dokonuje konsumpcji mojej skromnej osoby
Szura-najmysi mama pisze:Tu sie nie ma z czego śmiać![]()
Dla nas "miastowych" nie ma tragedji, (ja pochodze z małego miasteczka, a rodzine mam na wsi). Brak zbytu na to co sie w takim mozole wyprodukowało i i jak widzisz jak to gnije, to niestety jest tragedia :
Myszolandia pisze:kalair pisze:szybenka pisze:Satyr77 pisze:Ta, dla przykładu tera Niuniol dokonuje konsumpcji mojej skromnej osoby
![]()
Najciekawszej..
najskromniejszej
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuza i 68 gości