Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mar_tika pisze:Axa76 pisze:mar_tika pisze:Nie wiem jak to jest ale....
Mam burą kotkę która od 3-4 tyg przychodzi na jedzenie(mieszkam na 1 piętrze)
Po jakimś czasie postanowiałm sprawdzić czy kotka dzika i poszłam ja nakarmić, ot tak jak się karmi koty .Miseczka i te sprawy.Kotka uciekła w popłochu.
Po czym sasiedzi z dołu mówą mi że kotka przychodzi do nich do mieszkania i mruczy i przytula się
Być może i ją będe łapała na łapkę bo inaczej nie da rady i zobaczymy
A propos - ostatnio mi sąsiadka opowiadała, że do niej kotka przychodzi przez balkon na śniadanie, obiad i kolację, oboje z mężem stoją wtedy na baczność, bo kotka się płoszy, jest dzikusem, ale jeść przychodzi - widocznie dzikusowatość jej w tym nie przeszkadzaSami mają 2 koty.
Moja kotka przychodzi 2xdziennie.Bierze jedzenie i biegnie po czym wraca po kolejny kęs.Dziś tez przyszła
Zeszłam na dół i o dziwo koteczka dała się dotknąć.Ma nadciągniete sutki wieć karmiła maluchy.Listwy mlekowe są puste więc jedzenie które bierze jest dla jej dzieci.Postaram się zlokalizoawć maluchy choć watpię czy mi się to uda,a nawet jak tak to na 99% są to dzikusy.
Basiu jak tylko boks bedzie wolny daj mi znać.Chcę ją zwinąć ,wysterylizowac i wystawić do adopcji
Kinga ogloszenia adopcyjne Adasia wystawiam Na ciebie.
Co z kotką na jutrzejszą sterylke?
Jak ma na imię ta dlugowłosa kotka chcę jej zalożyć album i zrobić ogłoszenia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 128 gości