Bianka-bo królowa jest tylko jedna! :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 30, 2011 17:07 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -czyżby DS??????:)

Ola już ma zamówionego fachowca i uwaga :D -sama przyjedzie po Bianeczkę!!!!!!!

Beateczko-czuje Twojego ducha przy sobie! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Luuuudzie-niech tylko takie własnie domy wszystkim sie trafiają!!!
Beatko i Ty i Kasieńka i Nastusia i teraz Ola :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: -życzę każdemu kotu takich domków!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Czw cze 30, 2011 18:19 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -czyżby DS??????:)

Nie umiem się poruszać na naszym forum, tzn. nie wiem jak włączać te "stworki" obok, ale gdybym umiała to by były same uśmiechniete słoneczka :) To nie ja "adoptuję" Biankę, to Bianka, mam nadzieję "zaadoptuje" mnie. Boję się tylko o to, że może ja jej się nie spodobam i będzie u mnie nieszczęśliwa. Oczywiście zrobię wszystko, żeby tak nie było. Buziaki dla wszystkich.
PS jestem Ola a nie p. Ola :-)

tasiac

Od: Nie cze 26, 2011 19:43

Post » Czw cze 30, 2011 18:30 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -czyżby DS??????:)

Oleńko!-doskonale poruszasz się jak na osobę nowozalogowaną!!!
Bianka Cię pokocha bez dwóch zdań!-jej potrzebna jest miłość i cierpliwość,spokój ,a Ty jej to oferujesz!
Kot wie i czuje kiedy jest kochany!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Czw cze 30, 2011 18:41 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -czyżby DS??????:)

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :D

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Czw cze 30, 2011 18:47 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -czyżby DS??????:)

Gosiaczku! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Lecę na Twój wateczek,by złożyć czołobitność w podzięce za ogłoszenia!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw cze 30, 2011 19:19 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -czyżby DS??????:)

:D :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw cze 30, 2011 19:28 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -czyżby DS??????:)

A co!-należało się jak chłopu ziemia! :D
Petuńko kochana i olafenku !-i Wam z całego serducha wielkie podziękowania składam!

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw cze 30, 2011 20:39 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -czyżby DS??????:)

tasiac pisze:Boję się tylko o to, że może ja jej się nie spodobam i będzie u mnie nieszczęśliwa.
To samo czułam, gdy brałam swoją kotkę, a teraz... :) "Kot nie patrzy oczami" ;)
tasiac pisze:Oczywiście zrobię wszystko, żeby tak nie było.
Zwierzaki mają ten zmysł, którego nam brakuje :twisted: że wiedzą jakie są intencje człowieka. Przylgniecie do siebie szybciej niż myślisz. A skoro się boisz, to znaczy, że szczerze myślisz o Biance :) Tak trzymaj, Olu :ok: :ok:
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Od: Nie gru 13, 2009 22:16

Post » Czw cze 30, 2011 20:53 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -czyżby DS??????:)

Kasia, to dla mnie ?
Za co ?
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

olafen

Od: Pon kwi 07, 2008 14:23

Post » Czw cze 30, 2011 21:09 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -czyżby DS??????:)

szybenka pisze:
tasiac pisze:Boję się tylko o to, że może ja jej się nie spodobam i będzie u mnie nieszczęśliwa.
To samo czułam, gdy brałam swoją kotkę, a teraz... :) "Kot nie patrzy oczami" ;)
tasiac pisze:Oczywiście zrobię wszystko, żeby tak nie było.
Zwierzaki mają ten zmysł, którego nam brakuje :twisted: że wiedzą jakie są intencje człowieka. Przylgniecie do siebie szybciej niż myślisz. A skoro się boisz, to znaczy, że szczerze myślisz o Biance :) Tak trzymaj, Olu :ok: :ok:

Agusia-doskonale to ujęłaś!!!!!
olafen pisze:Kasia, to dla mnie ?
Za co ?
-a kto oprócz Peci jeszcze robił allegro?????-za to! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Dziewczyny-Ola jest bardzo odpowiedzialną osobą i do adopcji Bianki bardzo poważnie sie przygotowuje-miód na moje serce,jak czytam ile zaangazowania w to wkłada!
Jesteśmy z Olą w stałym kontakcie mailowym,Ola pyta o wszystko,czego nie wie,stąd wiem,że o przyszłość Bianki mogę być spokojna!
Olu-nawet nie wiesz jakie koty sa mądre i empatyczne,one zawsze wiedzą,kto im dobrze zyczy!!!-więc nie obawiaj się,że Bianka Cię nie pokocha-pokocha całym swoim serduszkiem!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw cze 30, 2011 21:11 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -czyżby DS??????:)

E tam

olafen

Post » Czw cze 30, 2011 21:16 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -czyżby DS??????:)

Nooo!-e tam :twisted: :twisted: :twisted: -a jak Ola by Biankę wypatrzyła,gdyby nie ogloszenia??????-i Ty i Kasia i Gosia-wszystkie maczałyście w tym łapki-ja zrobiłam tylko Tablica.pl i Koty.pl :oops:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw cze 30, 2011 21:18 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -czyżby DS??????:)

Kasia, zbieraj chętnych, bo mam 3 kotki, w tej chwili dwumiesięczne, do rozdania. Znów będzie akcja :wink: U Ciebie to jeszcze pół roku później dzwonią po kotki :)

olafen

Post » Czw cze 30, 2011 21:20 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -czyżby DS??????:)

Ola-ja mam rudaska do oddania :(
Ale na pewno bede Ci pomagać,jak założysz im wateczek! :D
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw cze 30, 2011 21:23 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -czyżby DS??????:)

Dobrej nocki.
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

[poprzednia][następna]