Chciałabym, aby Rudasek już był u Ciebie, bo chyba się trochę o niego martwię On taki młodziutki, pewnie jeszcze bardzo naiwny i może go tam ktoś łatwo skrzywdzić
Witaj Kasiulku! Ciężki dzień dzisiaj przed Tobą,ale dasz radę kochana!-dasz radę! Wszystkiego co najlepsze Kasieńko!
Ola-ja i tak,dopóki Bianki nie oddam ,nie jestem w stanie wziąc kolejnego tymczasa -łazienka to azyl Bianki,Arielek niestety musi poczekać On tak żyje podobno juz od zimy,ja tamtędy nie chodzę,więc nawet go nie widziałam,a jak się dowiedziałam,to juz Bianka u mnie była.
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"
Kasieńko, Ariel jest prześliczny i rozczulający Miał szczęście, że znalazł się na twojej drodze Poczeka jeszcze chwilkę, skoro tak długo już na wolności. Bardzo za to trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Myślę, że szybciutko znajdzie domek, bo ludzie przepadają za rudzielcami...
Poluję na portrecik Bąbelka specjalnie dla Ciebie, ale On się ciągle wierci :wink:
Ariel Prześliczny koteczek. A jak Kropka go odchucha to będzie cud, miód, malina
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
Asiulku-ja cichutko czekam na Bąbelkowy portrecik,sama miałam maleńtasy,więc wiem,jak trudno taki zywiołek sfocić!-mam nadzieję,że Ci się kochanie uda!-a tymczasem ucałuj buziczka marmurkowego od cioci!
Dziewuszki-Arielek przetrwał tam kilka miesięcy i teraz zaklinam los,by wytrwał w zdrowiu-to juz tak niedługo! Odkarmi się,rozkwitnie i dopiero będzie zachwycał!-ma taki smukły pysio-jak sfinksik! Dzięki wielkie za i dobre słowo!
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"