Conan, Freya i Prozac-zapalenie pęcherza

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 30, 2011 9:35 Re: Conan, Freya i Prozac i... urodzone w bólach osiatkowanie:-P

O, trójkąciki :mrgreen:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw cze 30, 2011 10:50 Re: Conan, Freya i Prozac i... urodzone w bólach osiatkowanie:-P

To tak to mniej więcej wygląda:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

A to takie jedno wspólne które znalazłam :D
Obrazek
Obrazek

Obrazek

shalom

Od: Pon wrz 06, 2010 22:14

Post » Czw cze 30, 2011 10:52 Re: Conan, Freya i Prozac i... urodzone w bólach osiatkowanie:-P

No ekstra! Balkon jest całkiem, całkiem, czemu marudzisz? 8O
A wspólne - słodkie :1luvu:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Czw cze 30, 2011 10:55 Re: Conan, Freya i Prozac i... urodzone w bólach osiatkowanie:-P

Nie pokazałam Wam ścian :twisted: ani nie robiłam zdjęć z bliska :twisted: ale najważniejsze że futra mają wybieg i zajęcie na całe dnie :lol:
Obrazek

Obrazek

shalom

Post » Czw cze 30, 2011 11:01 Re: Conan, Freya i Prozac i... urodzone w bólach osiatkowanie:-P

Powiem tak- byłam, widziałam, Shalom przesadza.

Kociaki jak zwykle cudne. Dawno ich nie widzieliśmy :ok:

sunshine

Od: Wto paź 05, 2010 8:13

Post » Czw cze 30, 2011 11:12 Re: Conan, Freya i Prozac i... urodzone w bólach osiatkowanie:-P

Bo ja tak ostatnio nie mam czasu i serca do cykania zdjęć. Jeszcze mój aparacik się już mocno zużył i takie nijakie i niewyraźne zdjęcia już robi. Kiedyś kolory wychodziły dużo ładniejsze.

Kicia już coraz chetniej wychodzi na balkon, ale wieje z niego jak człowiek się zbliża, pewnie neurotyczka obawia się że ją ktos zamknie i inne tym podobne głupoty :lol:
Proziu nie zrezygnował z tradycyjnego śpania. A Konan podniecony cały czas tam urzęduje :mrgreen: od czasu do czasu śpiewając :lol:
Obrazek

Obrazek

shalom

Post » Czw cze 30, 2011 11:34 Re: Conan, Freya i Prozac i... urodzone w bólach osiatkowanie:-P

sunshine pisze:Powiem tak- byłam, widziałam, Shalom przesadza.

Kociaki jak zwykle cudne. Dawno ich nie widzieliśmy :ok:

No tak se właśnie myślałam :-)

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Czw cze 30, 2011 12:05 Re: Conan, Freya i Prozac i... urodzone w bólach osiatkowanie:-P

Cudne focie :)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw cze 30, 2011 12:18 Re: Conan, Freya i Prozac i... urodzone w bólach osiatkowanie:-P

No nie mogę się tak po prostu cieszyć tym, że balkon mam zabezpieczony, ze wreszcie można swobodnie balkon otworzyć, bo chodzi taka menda w postaci H i stęka, że teraz to więzienie, że juz nie mamy pięknego widoku, albo że on już na balkonie przesiadywać nie będzie :evil: Egoizm jak stąd do Krakowa. Uduszę normalnie. :evil:

I z pracy też się nie kwapią żeby mi powiedzieć co dalej z moim życiem. No i zaczęłam się denerwować.
Obrazek

Obrazek

shalom

Post » Czw cze 30, 2011 13:38 Re: Conan, Freya i Prozac i... urodzone w bólach osiatkowanie:-P

Trójkot bardzo mi się podoba (ja chcę trzeciego kota!!! :crying: )
No i moja słabość - przestrzeń, przestrzeń za oknem :1luvu:

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

Post » Czw cze 30, 2011 16:16 Re: Conan, Freya i Prozac i... urodzone w bólach osiatkowanie:-P

Dziewczyny zaraz będę sikać ze śmiechu w gacie :ryk: moje życie to ciag absurdów. Powinnam zagrać w jakiejś czeskiej komedii :ryk: albo napisać groteskę na faktach :ryk:

Dowiedziałam się w końcu co ze mną w związku z pracą. Otóż jadę na wczasy agroturystyczne :ryk: tzn hotel mam nie w otwocku, tylko w p... daleko :ryk: w Woli Duckiej. Hotel 3 gwiazdki, zarąbisty, dookoła zieleń, konie, nic tylko odpoczywać. Do pracy mam jeździć taksówką :ryk: jak bizneswomen. Na kasę :ryk: jutro pracuję, w sobotę dali mi wolne, a w niedziele sklep zamknięty. Więc jutro jadę na chwilę, do pracy, a po pracy wracam do Łodzi :ryk: w niedzielę się dopiero zakwateruję. Jak potem pracuję to nie wiem, może będę miała ciurkiem godziny, więc wolę w ten weekend jeszcze do domu wrócić, a w niedzielę na spokojnie ze wszystkimi gratami tam pojechać.

Sensu w tym wszystkim nie widzę ale generalnie się cieszę :mrgreen:
Obrazek

Obrazek

shalom

Post » Czw cze 30, 2011 16:20 Re: Conan, Freya i Prozac i... urodzone w bólach osiatkowanie:-P

shalom pisze:Dziewczyny zaraz będę sikać ze śmiechu w gacie :ryk: moje życie to ciag absurdów. Powinnam zagrać w jakiejś czeskiej komedii :ryk: albo napisać groteskę na faktach :ryk:

Dowiedziałam się w końcu co ze mną w związku z pracą. Otóż jadę na wczasy agroturystyczne :ryk: tzn hotel mam nie w otwocku, tylko w p... daleko :ryk: w Woli Duckiej. Hotel 3 gwiazdki, zarąbisty, dookoła zieleń, konie, nic tylko odpoczywać. Do pracy mam jeździć taksówką :ryk: jak bizneswomen. Na kasę :ryk: jutro pracuję, w sobotę dali mi wolne, a w niedziele sklep zamknięty. Więc jutro jadę na chwilę, do pracy, a po pracy wracam do Łodzi :ryk: w niedzielę się dopiero zakwateruję. Jak potem pracuję to nie wiem, może będę miała ciurkiem godziny, więc wolę w ten weekend jeszcze do domu wrócić, a w niedzielę na spokojnie ze wszystkimi gratami tam pojechać.

Sensu w tym wszystkim nie widzę ale generalnie się cieszę :mrgreen:

jak Ty w tej pracy wytrzymujesz:):):):) ale jeszcze weekend w domu cie czeka, to dobrze.
Obrazek Obrazek

sliver_87

Od: Nie wrz 05, 2010 12:19

Post » Czw cze 30, 2011 16:21 Re: Conan, Freya i Prozac i... urodzone w bólach osiatkowanie:-P

No chyba chcą mi wynagrodzić to wszystko wakacjami w agroturystyce :ryk: absurd goni absurd. A jak się taksówkami najeżdżę. Nie oszczędzają na mnie :ryk:
Obrazek

Obrazek

shalom

Post » Czw cze 30, 2011 16:42 Re: Conan, Freya i Prozac i... urodzone w bólach osiatkowanie:-P

Co za burżujstwo :lol: Agroturystyka i taksówki, istny Monty Python :lol:

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

Post » Czw cze 30, 2011 16:47 Re: Conan, Freya i Prozac i... urodzone w bólach osiatkowanie:-P

:ryk: ja cały czas rżę. Biorę mleczko do opalania, strój kąpielowy, aparat i będę miała wakacje po pracy :mrgreen: w następną niedzielę wolne z przydziału więc będę tam plażować (bo H na weselu, tak się wrobił :twisted: ). Nie omieszkam wrzucić paru zdjęć z agroturystyki :twisted:
Obrazek

Obrazek

shalom

[poprzednia][następna]