Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Izzi pisze:Wcześniej niż w piątek nie dam rady tam podjechać ze względu właśnie na pracę i na ten dzień już wstępnie możesz zapowiedzieć moją wizytę. Jak to już będzie pewne poproszę o nr tel do Ciebie i do p.Andrzeja oraz pełen adres na pw. Zanim się u niego zjawię zrobię jeszcze "test środowiskowy". Znam kilka pro zwierzęcych osób z tej ulicy, wypytam co i jak-to niewielka ulica i przeważnie kociarze i psiarze znają się wzajemnie.
Betaka pisze:Sprawa wygląda następująco: p.Andrzej jest w domu rano do 10:00, mama do 15:00-16:00, godziny popołudniowe, a raczej wieczorne to już loteria, wraca o różnych porach 19:00-21:00. Umówiłam się, że skontaktuje się z nim bezpośrednio osoba mająca przeprowadzić wizytę.Izzi pisze:kotika pisze:Ja mogę, ale tylko popołudniu. Jeśli to odpowiada, to proszę bardzo.
No właśnie...tylko chodzi o to,że temu panu pasują poranne godziny. No chyba,że potencjalny domek zaproponuje inny termin.
Kotika, czy wieczorne godziny Ci też pasują i na ile jesteś elastyczna ? Po rozmowie przypuszczam, że umówienie się na wieczór może być trudne. Izzi może wybrać się rano i jestem pewna, ze przy wsparciu Marea świetnie sobie poradzi
Byłoby dobrze, gdyby udało się przeprowadzić wizytę w tym tygodniu. Maurycy czeka na dom.
kotika pisze:Sorki, ale dopiero przeczytałam. Z wieczorami jest różnie, łapanki, wet i karmienie dziczków.
Najlepiej przeprowadzić wizytę w obecności osoby, która chce przyjąć kota,
więc jeśli Izzi jest w tym czasie wolna, nie widzę przeszkód.
Gdyby jednak z jakichś przyczyn moja pomoc była wam potrzebna, to proszę o pw.
Trzymam kciuki za dom dla kota, który bardzo na niego zasłużył.![]()
gerardbutler pisze:i co? i co? i co?czekamy z niecierpliwoscia na newsy!!!!!1![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 143 gości