Tymczasy u horacy7. Długowłosy Lord na wydaniu

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro cze 29, 2011 19:05 Re: Zosia - puchata szylkretka. Wyciągnięta ze schronu szuka DS

Adamie wujaszków oczywiście też i jeszcze fotki prześle do Kasi to wujaszkowie i ciocie zobaczą Grubaśną Zosię ,szczupaka podrostka Tajfuna i Falusię .Zosia może też pokaże piękną Milę. :P :P :P
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Śro cze 29, 2011 21:42 Re: Zosia, Tajfun, Falusia, Mila - czyli komu kota ? :))

Uwaga, uwaga, będą foty :)

Na pierwszy ogień idzie Tajfun :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Falusia :)

Obrazek

Obrazek

Zośka :)

Obrazek

Obrazek

Zbiorcze

Obrazek

Obrazek

No i czekamy na zdjęcia Mili ;)
po_prostu_kaska

Post » Śro cze 29, 2011 21:45 Re: Zosia, Tajfun, Falusia, Mila - czyli komu kota ? :))

O rany, przyjechało 5 kociaków od Kini z Darłowa oraz jedna roczna koteczka z Azylu w Koszalinie.
Koteczki zainstalowane w łazience. Na początku były przestraszone, ale teraz już grzebią w miseczkach z jedzedniem...
Dzięki temu pewne zawieszenie broni... Mila z Mućką dyżurują pod drzwiami łazienki i pokoiku, w którm urzęduje koteczka pingwinka z Koszalina. Koteczce bidulce musimy dać odsapnąć... po tylu godzinach drogi... no to mamy tradycyjny koci sajgon, a Grubcia dziś sobie nie żalowała i pobiła zarówno Mućkę jak i Milę. Maurycy uniknął pogromu...
Mila dostała nową kuwetę... i zrobiła koopę na książkę...

Książka umyta, ale nie wiem czy to protest czy wypadek przy pracy czy nowa kuweta jest obciachowa?
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Śro cze 29, 2011 21:46 Re: Zosia, Tajfun, Falusia, Mila - czyli komu kota ? :))

Wow, co za zdjęcia! Tym razem moim faworytem jest Tajfun:

Obrazek

Cudo!

Adam
aburacze

Post » Śro cze 29, 2011 21:51 Re: Zosia, Tajfun, Falusia, Mila - czyli komu kota ? :))

No to rzeczywiście najlepsze zdjęcie, wiewióry tajfuniastej :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Śro cze 29, 2011 21:54 Re: Zosia, Tajfun, Falusia, Mila - czyli komu kota ? :))

meksykanka pisze:O rany, przyjechało 5 kociaków od Kini z Darłowa oraz jedna roczna koteczka z Azylu w Koszalinie.

To one trafiły najpierw do Was? Myślałem że jadą gdzieś do DT w Warszawie czy niedaleko? Jak Renifer zniósł samodzielny transport tylu kotów (wiem, że po kotach które pojechały do Smarti szóstka to nic, ale jednak zawsze)? :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:

Uaktualnię im ogłoszenia, że już są w Warszawie. Pisałem na wątku darłowskim: kociaki miały ponad 2000 odsłon na Allegro i tylko chyba 3-4 osoby zadzwoniły. Po prostu tragedia. Może jak będą teraz miały adres warszawski to będzie więcej pytań...

Ukłony!

Adam
aburacze

Post » Śro cze 29, 2011 22:06 Re: Zosia, Tajfun, Falusia, Mila - czyli komu kota ? :))

Rafał przed chwilą przyjechał - a jechał z północy (my też na PN od Warszawy), czyli do DT dotarł by koło innej północy i budziłby mieszkańców (godzinowej :mrgreen: ).... Kociaki Rafał zawiezie jutro rano a koteczkę z Koszalina chyba ja będę musiała jakoś dowieźć do Śródmieścia (bo jak dobrze zrozumiałam DT jest w Piasecznie ale kobitka pracuje jakoś w centrum)...
Kociaki już jedzą i tłuką się po łazience. Koteczka siedzi pod szafeczką nocną. Pokoik malutki, nie ma się gdzie schować. Chyba zostawię ją w spokoju. Niech odpocznie, to może skorzysta ze żwirku i jedzonka, bo maluchom jakoś łatwiej... są zresztą w swoim towarzystwie.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Śro cze 29, 2011 22:13 Re: Zosia, Tajfun, Falusia, Mila - czyli komu kota ? :))

To dobrej nocki Wam ludziom i koteckom życzę.Moja będzie dzisiaj ciężka bo są duże problemy jak zwykle dotyczące zwierząt. :cry: Jutro ciężki dzień mnie czeka mocno ,proszę o kciuki tym razem za psa. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

horacy 7

Post » Śro cze 29, 2011 22:15 Re: Zosia, Tajfun, Falusia, Mila - czyli komu kota ? :))

Basiu, trzymam kciukasy za pieska i Twoją akcję. Niestety ludzie potrafią więcej napsuć w pięc minut niż się uda w tydzień naprawić :evil:
Ale musi się udać, szkoda zwierzaka i dlatego musimy walczyć.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Śro cze 29, 2011 22:35 Re: Zosia, Tajfun, Falusia, Mila - czyli komu kota ? :))

meksykanka pisze:Basiu, trzymam kciukasy za pieska i Twoją akcję. Niestety ludzie potrafią więcej napsuć w pięc minut niż się uda w tydzień naprawić :evil:
Ale musi się udać, szkoda zwierzaka i dlatego musimy walczyć.
Będę walczyć . :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

horacy 7

Post » Czw cze 30, 2011 5:23 Re: Zosia, Tajfun, Falusia, Mila - czyli komu kota ? :))

Właśnie wybieram sie do pracy i niestety dziś trudny dzień się zapowiada. :ok: :ok: :ok:

horacy 7

Post » Czw cze 30, 2011 5:40 Re: Zosia, Tajfun, Falusia, Mila - czyli komu kota ? :))

Oj, trzymamy :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Czw cze 30, 2011 8:02 Re: Zosia, Tajfun, Falusia, Mila - czyli komu kota ? :))

Trzymam :ok: :ok: :ok:

I przesyłam dobre myśli.
po_prostu_kaska

Post » Czw cze 30, 2011 8:15 Re: Zosia, Tajfun, Falusia, Mila - czyli komu kota ? :))

I za nas też, bo my mamy do przerzutu 5 małych kociaczków i jedną roczną kociczkę... Logistycznie słabi jesteśmy :oops:
Kociaki za....ły łazienkę... to chyba tygrysy a nie koty bo syczą i warczą... Renifer już je powiózł do DT
Koteczka smutna w pokoiku... niestety jeszcze daleka droga przed nią... :(
Ale :ok: za wszystkie kotecki i pieseczki :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Czw cze 30, 2011 8:31 Re: Zosia, Tajfun, Falusia, Mila - czyli komu kota ? :))

meksykanka pisze:I za nas też, bo my mamy do przerzutu 5 małych kociaczków i jedną roczną kociczkę... Logistycznie słabi jesteśmy :oops:
Kociaki za....ły łazienkę... to chyba tygrysy a nie koty bo syczą i warczą... Renifer już je powiózł do DT
Koteczka smutna w pokoiku... niestety jeszcze daleka droga przed nią... :(
Ale :ok: za wszystkie kotecki i pieseczki :ok:

Pewnie, że trzymamy :ok: :ok: :ok:
po_prostu_kaska

[poprzednia][następna]