sposob na znaczacego kocura

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 29, 2011 22:04 sposob na znaczacego kocura

W moim ogrodzie mam czestych gosci - koty z calej okolicy. Moje wykastrowane koty tez laza do sasiadow i juz sie nauczyly radzic sobie z innymi kotami poza jednym przypadkiem niewykastrowanego hultaja. Przychodzi taki niewykastrowany kocurek i smrodzi mi na doniczki i wszystko co jest w ogrodzie. Do tego wlazi do domu i gania moje koty, wyjada z misek itd. Zaczelam mu wystawiac jedzenie do ogrodu bo wole zeby sobie zjadl i poszed niz czatowal na moje biedaki ale juz mnie meczy ten smrodek, ktory zostawia. Czy istnieje jakis sposob na to zeby ten kocur nie znaczyl w moim ogrodzie?
Albert, Fisia Haczyk, Tadeuszek

Catrina

Od: Pon kwi 18, 2005 11:53

Post » Śro cze 29, 2011 22:07 Re: sposob na znaczacego kocura

Jest niezawodny sposób na ten smrodek - złapać i wykastrować 8)
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Śro cze 29, 2011 22:08 Re: sposob na znaczacego kocura

CoToMa pisze:Jest niezawodny sposób na ten smrodek - złapać i wykastrować 8)

:D :ok:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Śro cze 29, 2011 22:12 Re: sposob na znaczacego kocura

Tez o tym myslalam ale to jest czyjs kot... Musialbym go przetrzymac w domu po zabiegu i wtedy ten ktos bedzie mial zmartwienie. Niestety nie wiem czyj jest.

Catrina

Post » Śro cze 29, 2011 22:16 Re: sposob na znaczacego kocura

Catrina pisze:Tez o tym myslalam ale to jest czyjs kot... Musialbym go przetrzymac w domu po zabiegu i wtedy ten ktos bedzie mial zmartwienie. Niestety nie wiem czyj jest.

ten ktoś pewnie nawet nie zauważy ,kocurki mozna wypuszczać szybciej niz kotki,po zabiegu
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Śro cze 29, 2011 22:17 Re: sposob na znaczacego kocura

innego spobu nie ma. Kastrując tego kocura być może uchronisz go przed smiercią pod kołami aut podczas łażenia za kotką albo od dotkliwych pogryzień przez inne kocury. A właściciel, który nie wykastrował kocura-nie ma nic do gadania, skoro tak nieodpowiedzialnie się zachowuje! Jeżeli chce mieć pełnojajecznego kota, to proszę bardzo-ale niech go nie wypuszcza z domu!!!
Obrazek http://www.facebook.com/TOP.INNI?ref=pb
milczenie jest srebrem, a mruczenie - złotem...

Szenila

Od: Pt gru 03, 2010 18:24

Post » Śro cze 29, 2011 22:21 Re: sposob na znaczacego kocura

Ehhh a juz myslalam ze jest jakis proszek albo cos... :). Widze ze jednaj bez przymusowej kastracji sie nie obejdzie. Zaczelam juz pracowac nad jego zaufaniem i juz jestem w stanie dotknac jego glowe. Powoli, powoli i go zlapie chociaz szczerze mowiac to wolalabym uniknac calego zamieszania z obcym kotem w domu...

Catrina