Buro-biało-bure szczęście

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro kwi 13, 2011 19:35 Re: Buro-biało-bure szczęście- zajączek wielkanocny

no co wy, na miau same dobre dusze 8)
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Wto maja 17, 2011 12:44 Re: Buro-biało-bure szczęście- zajączek wielkanocny

A co tu tak cicho?
Skarby nie rozrabiają? Ale chyba dobrze się mają? :)
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Od: Nie gru 13, 2009 22:16

Post » Wto maja 17, 2011 12:46 Re: Buro-biało-bure szczęście- zajączek wielkanocny

Gosia na urlopie, skarby są pod opieką jej rodziców :D.
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Wto maja 17, 2011 12:47 Re: Buro-biało-bure szczęście- zajączek wielkanocny

Aaaa... dzięki, Aniu :)
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Post » Śro cze 29, 2011 20:32 Re: Buro-biało-bure szczęście- zajączek wielkanocny

Khehehe... Puk, puk...
Widzę, że od dawna już Rybcie śmiga po miau, a na swoim wąteczku jeszcze wielkanocnego zająca trzyma-wspomina... :roll:

Co tam słychać u buro-biało-burego towarzystwa?
Obrazek

szybenka

Post » Śro cze 29, 2011 20:45 Re: Buro-biało-bure szczęście- zajączek wielkanocny

szybenka pisze:Khehehe... Puk, puk...
Widzę, że od dawna już Rybcie śmiga po miau, a na swoim wąteczku jeszcze wielkanocnego zająca trzyma-wspomina... :roll:

Co tam słychać u buro-biało-burego towarzystwa?

z tym śmiganiem to bym nie szalała ;), tak nieśmiało trochę tu trochę tam zaglądam, ale mam chyba chwilowo "chłodniejszy" okres :oops: Nikusię oczywiście po cichutku odwiedzamy :)

buro-biało-bure towarzystwo właśnie zabiło chrabąszcza majowego, czyżby podejrzało tę rozrywkę u pięknookiej Niki :evil: :roll: ;) Biedny robalek.
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Post » Śro cze 29, 2011 21:15 Re: Buro-biało-bure szczęście- zajączek wielkanocny

Tylko jednego 8O we dwóch 8O na szkołę do Niki zapraszamy :mrgreen: i na oblegany przez robactwo balkon ;)

Gosiu, ja też bywam tu w kratkę, ale jakoś jak jestem, to ostatnio i Ciebie widuję, stąd to śmiganie :)
Obrazek

szybenka

Post » Czw cze 30, 2011 7:04 Re: Buro-biało-bure szczęście- zajączek wielkanocny

szybenka pisze:Tylko jednego 8O we dwóch 8O na szkołę do Niki zapraszamy :mrgreen: i na oblegany przez robactwo balkon ;)

No chyba lekcje faktycznie by się przydały ;). Chociaż na obronę chłopaków powiem, że u nas nie ma balkonu, a jedynie drzwi balkonowe i portfenetr, więc rzadko im wpada coś w zasięg łapki. Muchy, muszki ok, ale takie duże chitynowe ciałko rozmaślone napawa mnie obrzydzeniem, więc łapię dumnie biegnącego Bonifcia i, jak tylko wypuści na chwilę z pysia, to przywracam wolność chrabąszczowi :oops:. Wczorajszy był już uszkodzony, więc wolałam, aby go już dobiły :(. Antoś jest bardziej nieśmiały, delikatniejszy i bardziej wyrafinowany w smaku, zazwyczaj się przygląda. Bonifcio zawsze zjada, a fuj! Wczoraj nie zauważyłam momentu konsumpcji ani zwłok, więc ostrożnie teraz stąpam, co by mi to pod stopą nie chrupnęło :strach:
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Post » Czw cze 30, 2011 20:26 Re: Buro-biało-bure szczęście

Domagałam się bytności, a tu posta przegapiłam :oops: :oops:

rybcie pisze:Wczoraj nie zauważyłam momentu konsumpcji ani zwłok, więc ostrożnie teraz stąpam, co by mi to pod stopą nie chrupnęło :strach:
Mi ciągle chrupie pod nogami i biegnę kapcie myć. Na balkonie zrobiłam trochę zakamarków Nikuni, więc i trupków nie widzę.
Balkon to piękna rzecz dla kota - w tym roku się o tym przekonałam i utwierdzam każdego ciepłego dnia, więc współczuję :( ale może kiedyś doświadczą panowie ;)
Obrazek

szybenka

Post » Pt sie 26, 2011 19:53 Re: Buro-biało-bure szczęście

bajko(to)pisarze bajki piszą:

Paweł i Gaweł
Obrazek

kot w butach:
Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Post » Pt sie 26, 2011 20:17 Re: Buro-biało-bure szczęście

czyżbym troszeczkę przybrał na wadze, czy to te pudełka bozitkowe się skurczyły?
Obrazek

jakby się tu ułożyć, żeby nie było tak widać?
Obrazek

a może jak się skulę i zwinę w sobie?
Obrazek

eeee, ma być wygodnie, kto by tam zawracał sobie głowę... Dużym się podobam i już!
Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Post » Pt sie 26, 2011 20:24 Re: Buro-biało-bure szczęście

Fajne :mrgreen: :mrgreen:
Jak miło znów zobaczyć koty z grona moich ulubieńców :D :1luvu: :1luvu:
Obrazek

szybenka

Post » Pt sie 26, 2011 20:36 Re: Buro-biało-bure szczęście

W objęciach przyjaciela.
Obrazek

Pobudka może okazać się rozczarowaniem...
Obrazek

...gdy wspólne gniazdko jest trochę przyciasne, i noga ląduje na twarzy...
Obrazek

spojrzenie spode łba zastępuje słodkie sny
Obrazek
Ostatnio edytowano Pt sie 26, 2011 20:42 przez boniantos, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Post » Pt sie 26, 2011 20:38 Re: Buro-biało-bure szczęście

szybenka pisze:Fajne :mrgreen: :mrgreen:
Jak miło znów zobaczyć koty z grona moich ulubieńców :D :1luvu: :1luvu:

:oops: no nie było nas spooooro czasu, ale że kilka zdjęć się uzbierało, to hurtowo nadrobię nieobecność ;)
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Post » Pt sie 26, 2011 21:18 Re: Buro-biało-bure szczęście

Fajnie oglądać chłopaków w przyjacielskim uścisku :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

[poprzednia][następna]