Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
panikota pisze:Zapraszam na bazarekviewtopic.php?f=20&t=129632&start=0
Megana pisze:Wróciłam z urlopu i od razu startuję z bazarkiem, bo widzę kłopoty nowe...![]()
viewtopic.php?f=20&t=129619
skarbonka pisze:iza71koty pisze:Nie mam nic takiego wartościowego żeby wystawić Bazarek. Poprzednie nasze bazarki jak na złość nie cieszyły się zbyt dużym zainteresowaniem. Stado to ogromne dzienne koszty.Brak mi już pomysłów. Czuję się zmęczona.Ciągły stres jak przetrwać i wykarmić kolejny dzień kociaki.Obawa będzie ryba czy nie będzie.Na koniec taszczenie ze sklepu kilogramów mięsa.....dobrze jeśli jeszcze jest za co kupić....Czasem mnie to przerasta.![]()
Do tego takie sytuacje jak wczoraj.I jeszcze maluchy od kici czarnej też nieciekawe. Teraz żeby kupic lek, krople, bo przecież nie zabiorę kropli naszym Zuszkom, bo jeszcze im zakraplam, to znowu wydatek rzędu 40 zł.Tu trzeba wydać, tam wydać. Wszystko się obraca w setki złotych....I jak potem jeszcze przeczytam że Ktoś napisze że mogę mieć w tym wszystkim "ukryte intencje" to normalnie ręce i nogi opadają.....![]()
Kochani może ktoś jest wstanie wspomóc zakup kropli
dla kociaków od czarnej kicibardzo prosimy, o pomoc
![]()
![]()
![]()
iza71koty pisze:Jęczmień mi się zrobił na powiece. Ktoś wie czym to podleczyć? Cholernie boli.![]()
iza71koty pisze:A kociaczki znowu pojedzą smacznie, za to my.....pod most pójdziemy ....Przez upały przywożą do sklepu śladowe ilosci korpusów. Bogu dzięki że chwilowo są te udka po 4.49. Pewnie i tak lada moment skończy się promocja. Dzisiaj na samo mięcho poszło 35 zł.Pomieszałam trochę tego i tego. Jak nie ruszą nasze bazarki i nie zrobimy na szybko następnych to...leżymy i kwiczymy.
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 275 gości