Czy nadejdzie lepsze jutro? Tymczasów 7, niewidoma Bisia:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 27, 2011 19:48 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Czy dla Misi ono nadejdzie? :(((

Wetka u nas w Pabianicach stawia na alergię w 99% u Misi, zakazała mi jednak zabrania jej do domu(ze względu na moje stado), chociaż to byłoby najlepsze wyjście w tej sytuacji. :(

Leży biedna na betonie teraz.
Wyć mi się chce.... :cry:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pon cze 27, 2011 20:01 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Czy dla Misi ono nadejdzie? :(((

Kurcze... :(

Do d... to wszystko :(

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Pon cze 27, 2011 20:40 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Czy dla Misi ono nadejdzie? :(((

Może jednak warto zrobić jej badanie zeskrobin :?:

Bo 100% pewności nie ma, a gdyby ktoś się nią zainteresował, to ten 1% niepewności może go zniechęcić :(

mb

Post » Pon cze 27, 2011 21:27 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Czy dla Misi ono nadejdzie? :(((

mb pisze:Może jednak warto zrobić jej badanie zeskrobin :?:

Bo 100% pewności nie ma, a gdyby ktoś się nią zainteresował, to ten 1% niepewności może go zniechęcić :(

Jutro jak będę u wetki w Łodzi z Madzią i Witusiem to zapytam o Misię dokładnie.
Prawie przez 2 lata nikt się nie zainteresował a myślisz ze raptem teraz ktoś ją zauważy?
Przecież lepiej nie zaglądać na wątek i nie widzieć problemu.

Byłam znowu u niej, wygłaskałam... i odeszłam. :(
mb pisze:Kurcze... :(

Do d... to wszystko :(

Ano do 4liter.
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Pon cze 27, 2011 21:30 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Czy dla Misi ono nadejdzie? :(((

Anna61 pisze: Prawie przez 2 lata nikt się nie zainteresował a myślisz ze raptem teraz ktoś ją zauważy?

Ja ją wreszcie zauważyłam, a to już jakiś początek :ok:

Trzeba zbadać, trzeba.

mb

Post » Pon cze 27, 2011 21:49 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Czy dla Misi ono nadejdzie? :(((

Wiesz, jak to jest: gdy ktoś nie ma zwierząt, to boi się zaczynać od trudnego przypadku; a gdy ktoś już ma koty - to boi się, żeby ich nie pozarażać.

Więc po pierwsze trzeba sprawdzić, co to jest, żeby znaleźć jakieś rozwiązanie.

mb

Post » Pon cze 27, 2011 22:01 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Czy dla Misi ono nadejdzie? :(((

mb pisze:Wiesz, jak to jest: gdy ktoś nie ma zwierząt, to boi się zaczynać od trudnego przypadku; a gdy ktoś już ma koty - to boi się, żeby ich nie pozarażać.

Więc po pierwsze trzeba sprawdzić, co to jest, żeby znaleźć jakieś rozwiązanie.

Wcześniej była zdrowa co widać na zdjęciach z początku pierwszej części wątku viewtopic.php?f=1&t=99457&start=0

Obrazek

i co? tak ją dostrzegli? :cry:

mb pisze:
Anna61 pisze: Prawie przez 2 lata nikt się nie zainteresował a myślisz ze raptem teraz ktoś ją zauważy?

Ja ją wreszcie zauważyłam, a to już jakiś początek :ok:

Już nas odwiedzałaś wcześniej :mrgreen: viewtopic.php?f=1&t=99457&start=30
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Wto cze 28, 2011 17:00 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Czy dla Misi ono nadejdzie? :(((

Fakt, ale to tak dawno, że się nie liczy :oops:

Misia śliczna jest - widocznie trzeba ją bardziej nagłaśniać :D

Napisałam Ci PW jeszcze o 14.30 i do tej pory się nie wysłało. Mam nadzieję, że się jednak wyśle przed nocą :twisted:

mb

Post » Wto cze 28, 2011 18:24 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Czy dla Misi ono nadejdzie? :(((

mb pisze:Napisałam Ci PW jeszcze o 14.30 i do tej pory się nie wysłało. Mam nadzieję, że się jednak wyśle przed nocą :twisted:

No co, w Łodzi na kroplówce z Madzią i Witusiem ja być. :crying:

Misia bedzie dostawała przez 10 dni Lamisil 1/4 tabl.
Wetka jednak stawia na grzybice, bo jak to alergia to nic nie możemy jej pomóc gdy jest bezdomna. :cry:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Wto cze 28, 2011 18:58 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Czy dla Misi ono nadejdzie? :(((

Teraz przeczytałam o tym Lamisilu.
Może być - dzięki temu też będzie można coś stwierdzić: to znaczy jakieś zmiany lub ich brak i zawsze będzie to jakaś wskazówka.

mb

Post » Wto cze 28, 2011 21:13 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Czy dla Misi ono nadejdzie? :(((

mb pisze:Teraz przeczytałam o tym Lamisilu.
Może być - dzięki temu też będzie można coś stwierdzić: to znaczy jakieś zmiany lub ich brak i zawsze będzie to jakaś wskazówka.

Też tak myślimy z wetką.

Nasza bida :cry:
Obrazek

Obrazek

Tutaj patrzy na mnie... :cry:
Obrazek

Strasznie mi z tym.... :cry:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Śro cze 29, 2011 7:46 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Czy dla Misi ono nadejdzie? :(((

To wygląda tak, jakby ona w ogóle nie miała dokąd pójść :(
Biedactwo :(

Wyobrażam sobie, jak ty się męczysz, patrząc na to cały czas :(

mb

Post » Śro cze 29, 2011 8:37 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Czy dla Misi ono nadejdzie? :(((

Juz ja dzisiaj wymiziałam i od cioci mb też.
Zaniosłam intestinala suchego i mleczko, Zjadła popiła i wieczorem tabletka do mleczka. :ok:

mb pisze:To wygląda tak, jakby ona w ogóle nie miała dokąd pójść :(
Biedactwo :(

Ona przecież nie ma dokąd pójść. :cry:

mb pisze:Wyobrażam sobie, jak ty się męczysz, patrząc na to cały czas :(

Na razie serce walczy z rozumem...ale serce bierze przewagę....powoli, ale bierze.
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Śro cze 29, 2011 8:57 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Czy dla Misi ono nadejdzie? :(((

Za domek dla Misi :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro cze 29, 2011 9:37 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Czy dla Misi ono nadejdzie? :(((

Anna61 pisze:Ona przecież nie ma dokąd pójść. :cry:

Myślałam, że ona tak, jak najczęściej bezdomne koty, ma jakieś schronienie na noc, ale widzę, że ona właściwie wyłącznie koczuje pod waszymi oknami :(

mb

[poprzednia][następna]