Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou cz.III

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 29, 2011 7:49 Re: Stara Szafa i Mała Sowa cz.III - Lucy zwiała z łapanki :-/

sunshine pisze:GRATULUJĘ :ok: :ok: :ok:
Teraz do weta?

Fakt :ok: :ok: :ok:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Śro cze 29, 2011 7:55 Re: Stara Szafa i Mała Sowa cz.III - Lucy zwiała z łapanki :-/

Obrazek

dziewczyny, dzięki za kciuki :1luvu:

Zawieziemy ją z fiszką :1luvu: za niedługo;

lecznica czynna od 10-tej dopiero
i tweety będzie dzwonić i nas zapowiadać dodatkowo

jeeeny - dzięki wszystkim, za wszelką pomoc
i kasumi :1luvu: dzięki za wsparcie

i córce i mężowi, że w piżamach przyszli pomóc obrócić pudełko (wprawdzie stwierdzili, że jestem nie tyle harkorem, co po...m, ale im wybaczam :lol: , bo kto normalny, w makijażu i wyprasowanym ubranku do pracy poluje na kota, a potem stoi pod smietnikiem i prawie płacze ze szczęścia, mimo, że nie może obrócić pudełka nałożonego od góry na kota, bo kot szaleje i chce się uwolnić, a deszcz pada, a sąsiedzi patrzą, a błoto się pod człowiekiem zapada :smiech3: )

i całemu miau, że wspiera - wielkie thx :1luvu:

a teraz kciuki, żeby Małej nic poważnego nie dolegało, żeby się udało ją postawić na nogi i może nawet znaleźć dom :ok:

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Śro cze 29, 2011 7:57 Re: Stara Szafa i Mała Sowa cz.III - Lucy zwiała z łapanki :-/

kciuki nadal trzymam oooooolbrzymie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Śro cze 29, 2011 8:00 Re: Stara Szafa i Mała Sowa cz.III - Lucy zwiała z łapanki :-/

Hurra!!! Gratuluję :mrgreen:
Najtrudniejsze za nami, brawo pozytywko, jesteś mega hardkorem :D
Trzymam mocne kciuki za zdrowie Lucy :ok:

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

Post » Śro cze 29, 2011 8:02 Re: Stara Szafa i Mała Sowa cz.III - Lucy zwiała z łapanki :-/

Obrazek

pozytywka

Post » Śro cze 29, 2011 8:06 Re: Stara Szafa i Mała Sowa cz.III - Lucy zwiała z łapanki :-/

No to czekam na wieści z lecznicy. Oby jak najlepsze :ok:
A potem stopniowo, małymi kroczkami osiągniesz kolejne cele :ok: Jestem tego pewna :ok:

sunshine

Od: Wto paź 05, 2010 8:13

Post » Śro cze 29, 2011 8:12 Re: Stara Szafa i Mała Sowa cz.III - Lucy zwiała z łapanki :-/

słyszałam o karmicicelce, która łapała całkiem dzikie koty w dużą doniczkę, ale ze zdjęcia widzę, że pobiłaś ją na głowę :ryk: co to jest? to, w czym ten kot siedzi?
nakryj to czymś, to jest przezroczyste, kot się boi, po co ma się stresować. I kciuki za wizytę u weta :ok: :ok: :ok:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Śro cze 29, 2011 8:13 Re: Stara Szafa i Mała Sowa cz.III - Lucy zwiała z łapanki :-/

śpi biedulka
nie zjadła dziś nic, bo jak jadła, o ją łapałam, a potem była zbyt zestresowana
tak mi jej żal
bo z jednej strony zawiodłam jej zaufanie - uuwierzyła, że ten człowiek o jedzenia jest dobry
a tu nagle po prostu ją uwięziłam i jeszcze wywiozę w jakieś okropne miejsce, gdzie okropni ludzie będą z nią robić okropne rzeczy i pewnie będzie tam dużo okropnych kotów :(
z drugiej strony - jako okropny człowiek, wiem, że nie było innego wyjścia i trzeba z nią do weta

Obrazek

Obrazek

pozytywka

Post » Śro cze 29, 2011 8:15 Re: Stara Szafa i Mała Sowa cz.III - Lucy zwiała z łapanki :-/

nie martw się, wszystko sobie poukłada w tym swoim łebku, będzie dobrze :ok: :ok: :ok:

I zmień tytuł ;)
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Śro cze 29, 2011 8:19 Re: Stara Szafa i Mała Sowa cz.III - Lucy zwiała z łapanki :-/

Georg-inia pisze:słyszałam o karmicicelce, która łapała całkiem dzikie koty w dużą doniczkę, ale ze zdjęcia widzę, że pobiłaś ją na głowę :ryk: co to jest? to, w czym ten kot siedzi?
nakryj to czymś, to jest przezroczyste, kot się boi, po co ma się stresować. I kciuki za wizytę u weta :ok: :ok: :ok:

To jest takie platikowe pudło - ma otwory na ręce, więc powietrze wchodzi - z obu stron
nakryłam ją tym, jak jadła (udało się za drugim razem)
potem wsunęłam sztywny karton, pod spód i z pomocą piżamowców zdołałam okleić i odwrócić pudełko
Karton od góry też ma prześwity , więc oddycha
Raczej już nie jest zestresowana - leży jak zrelaksowany kot, wyciągnęła sobie nogi i śpi

Marta, rzeczywiście :), dzięki

pozytywka

Post » Śro cze 29, 2011 8:26 Re: Stara Szafa i Mała Sowa cz.III - Lucy złapana jedzie do weta

JESTEŚ HARDKOREM _ FAKT :mrgreen:

Szacuneczek Pani :piwa: :piwa:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Śro cze 29, 2011 8:46 Re: Stara Szafa i Mała Sowa cz.III - Lucy złapana jedzie do weta

Kciukam za zdrówko i gratuluję uporu i odwagi :)

rapsodia82

Od: Nie sty 03, 2010 14:55

Post » Śro cze 29, 2011 8:53 Re: Stara Szafa i Mała Sowa cz.III - Lucy zwiała z łapanki :-/

pozytywka pisze:Raczej już nie jest zestresowana - leży jak zrelaksowany kot, wyciągnęła sobie nogi i śpi

czyli dzikość Lucy została pod autem na podwórzu :ok: paradoksalnie - może w końcu poczuła się bezpiecznie
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Śro cze 29, 2011 12:22 Re: Stara Szafa i Mała Sowa cz.III - Lucy złapana jedzie do weta

Hahahahahaha
Lucjan został wykastrowany ok. 3 tyg. temu
sa jeszcze szwy na mosznie
reszta potem
:mrgreen:

pozytywka

[poprzednia][następna]