Daj SENIOROM ciepły DOM na zimę i całe życie

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob cze 25, 2011 20:42 Re: ### wakacyjna MIŁOŚĆ... na ZAWSZE - seniorzy marzą o DOMU

Potrzebne domki dla seniorów!!!!!!!

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Sob cze 25, 2011 20:47 Re: ### wakacyjna MIŁOŚĆ... na ZAWSZE - seniorzy marzą o DOMU

Dagmara, ekhm hmmm - Wylotek powinien już wylecieć z pierwszego postu, ma DS :piwa:

Bazyliszkowa

Post » Sob cze 25, 2011 20:50 Re: ### wakacyjna MIŁOŚĆ... na ZAWSZE - seniorzy marzą o DOMU

I o uszy mi się obiło, że Morfinka też ma DS :mrgreen:

Bazyliszkowa

Post » Sob cze 25, 2011 20:51 Re: ### wakacyjna MIŁOŚĆ... na ZAWSZE - seniorzy marzą o DOMU

Starsze koty sa cudowne :) O ilez latweij sie z nimi dogadac niz z mlodzieza :lol:
aktualny wątek viewtopic.php?f=46&t=221075
Urodziłam się zmęczona i żyję, żeby odpocząć.

zuza

Od: Sob lut 02, 2002 22:11

Post » Sob cze 25, 2011 21:12 Re: ### wakacyjna MIŁOŚĆ... na ZAWSZE - seniorzy marzą o DOMU

już się poprawiam, ale goniłam od rana Kalisz Wro Kalisz i padnięta jestem!
Morfinka wyszła sama z transportera i gdy załatwiałam z panią co trzeba - zwiedziła cały dom! Anakin syknął raz, ona też i dalej łaziła.
Ogon do góry i obeszła wszystkie kąty.
Dałam karmę, miseczki, jej ulubione poszewki do spania, dwie strony porad i adres weta.
Niech jej się wiedzie.......

Turkawka - dziękuję Ci za wizytę przedadopcyjną :-) no i za dzisiejsze spotkanie!
natasza25 - dzięki za ogłoszenia
sunicram - last but not least - dzięki Tobie trafiła do mnie i do domu.

i wszystkim Wam za wsparcie pomoc, otuchę, dobre słowo!

Proszę o kciuki, by się wszystko ułożyło !

ps. chłopaki pewnie zatęsknią...[/quote]
dagmara-olga pisze:panna jest niezwykle piękna i niezwykle ZŁA :ryk: :ryk: :ryk: bo - obcinałam pazurki, zakropiłam oko - jak ona utyskuje!
Ale kawałeczkiem żółtego sera ZAWSZE da się przekupić!

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Nie cze 26, 2011 17:13 Re: ### wakacyjna MIŁOŚĆ... na ZAWSZE - seniorzy marzą o DOMU

Bardzo prosimy o dopisanie naszego Seniora - Mruczka.

Kocur ma około 10 lat.
Został oddany do Schroniska wraz z wieloletnią przyjaciółką Efi [*].

Mruczek jest bardzo przyjacielskim i kochanym kocurkiem. Mimo przeżytego stresu, garnie się do człowieka i chce być blisko niego. Kiedy mruczy, słychać go w całej Kociarni.
Teraz leczony jest z zapalenia skóry.
Jedno co nas bardzo martwi, to to, że Kocur nie chce jeść. Podchodzi do miseczki i odchodzi.
Potrzebne by też było zrobienie badań.

Dla naszego Seniora szukamy dobrego domu!

Obrazek

-Buffy-

Od: Wto maja 15, 2007 20:14

Post » Nie cze 26, 2011 17:28 Re: ### wakacyjna MIŁOŚĆ... na ZAWSZE - seniorzy marzą o DOMU

-Buffy- pisze:Bardzo prosimy o dopisanie naszego Seniora - Mruczka.

Kocur ma około 10 lat.
Został oddany do Schroniska wraz z wieloletnią przyjaciółką Efi [*].

Mruczek jest bardzo przyjacielskim i kochanym kocurkiem. Mimo przeżytego stresu, garnie się do człowieka i chce być blisko niego. Kiedy mruczy, słychać go w całej Kociarni.
Teraz leczony jest z zapalenia skóry.
Jedno co nas bardzo martwi, to to, że Kocur nie chce jeść. Podchodzi do miseczki i odchodzi.
Potrzebne by też było zrobienie badań.

Dla naszego Seniora szukamy dobrego domu!

Obrazek

Mruczek bardzo źle wygląda :( Jest coraz chudszy. Przyznam, że mamy problem by zabrać go nawet na badania :( Jego koleżanka, Efi [*] została uśpiona. Caliciviroza w kilka dni dosłownie "zjadła" oczy i języczek :( Boimy się, że Mruczek podąży za nią. Nie mamy w tej chwili żadnej fizycznej mocy by mu pomóc. Sytuacja jest patowa :(
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Nie cze 26, 2011 17:58 Re: ### wakacyjna MIŁOŚĆ... na ZAWSZE - seniorzy marzą o DOMU

Szalony Kot pisze:Nadżerki mu sprawdźcie... Zęby, czy nie do sanacji...

Spróbuję poprosić o to jutro w schronisku.

Wątek Mruczka:

viewtopic.php?f=1&t=129561
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Nie cze 26, 2011 21:57 Re: ### wakacyjna MIŁOŚĆ... na ZAWSZE - seniorzy marzą o DOMU

Mruczek - ok 10 lat - Opole "po co jeść, po co być...gdy nie ma Ciebie ani mojej kociej przyjaciółki...." - kontakt Boo
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=129561

i gratulacje dla Leosia!
Obrazek

czarno-czarni

Post » Wto cze 28, 2011 18:10 Re: ### wakacyjna MIŁOŚĆ... na ZAWSZE - seniorzy marzą o DOMU

Seniorzy do wzięcia! Polecamy!

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Wto cze 28, 2011 22:20 Re: ### wakacyjna MIŁOŚĆ... na ZAWSZE - seniorzy marzą o DOMU

:ok: :ok: do wzięcia
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

Post » Śro cze 29, 2011 11:04 Re: ### wakacyjna MIŁOŚĆ... na ZAWSZE - seniorzy marzą o DOMU

14 letni wykastrowany z zaćmą na jednym oku kocur bez ogona szuka swojego Pana. Wet powiedział że na jedno oko nie widzi i nic nie da się z tym zrobić. Tyle lat żył na ulicy, od 3 lat zaufał człowiekowi,śpi na balkonie. Uwielbia mizianko,wielki mruczuś z niego. Lubi towarzystwo innych zwierząt,psów i innych kotów. Szukam dla niego odpowiedniego domu,najlepiej wychodzącego daleko od ulicy, bo nie wiem jak odnalazłby się ciągle w zamkniętym pomieszczeniu. Odpchlony i zadbany jak na podwórkowca. Następnej zimy nie przetrwa.Pomóż mu na starość. Kocur jest z Ostródy

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ostatnio edytowano Śro cze 29, 2011 12:09 przez iza.73, łącznie edytowano 1 raz
Ogonek wraca ....starości dożyje u mnie - ma DS[*] NA ZAWSZE W MOIM SERCU KOCHANIE
viewtopic.php?f=13&t=129691

Obrazek

iza.73

Od: Pon cze 15, 2009 13:26

Post » Śro cze 29, 2011 11:17 Re: ### wakacyjna MIŁOŚĆ... na ZAWSZE - seniorzy marzą o DOMU

mamy szanse na zdjęcie, i na jakiś kontakt do Ciebie - np e-mail? Bo wątku nie ma?
Obrazek

czarno-czarni

[poprzednia][następna]