Koty w naturze zjadają wszelkiego typu owady, motyle, ćmy, pasikonie itp.To pełnowartościowe białko

U mnie na całe szczęście w tym roku prawie chrabąszczy nie ma, nie cierpię tego, a Misia olewa. Pasikonie zjada, rany, jak to chrupie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
akasheni pisze:Nie wiem jak chrząszcze, ale ponoć pająki jak kot lobi to niech je - mają duuużo taurynki, a te co się po naszych domach szwędają trujące nie sąJak by nie było to taka przekąska BARF
izka53 pisze:Chrabąszcze są przysmakiem wielu kotów, na którymś z wątków Duża specjalnie łowiła dla futra.
Koty w naturze zjadają wszelkiego typu owady, motyle, ćmy, pasikonie itp.To pełnowartościowe białko![]()
U mnie na całe szczęście w tym roku prawie chrabąszczy nie ma, nie cierpię tego, a Misia olewa. Pasikonie zjada, rany, jak to chrupiePająki tylko paca łapką, póki się ruszają, a potem już jej się nie podobają
vailet pisze:Niestety pająków niet
vailet pisze: Muszki lepsze bo białko,ale Bóg wie na czym siedziały
vailet pisze:Niewiadomo jak Bejbi takiego twardziela w skorupie by strawiła.Normalny zdrowy kot to napewno
akasheni pisze:No co Ty, toż to sama naturaByle by kupy nie zaczęły latać po chałupce
izka53 pisze:vailet pisze:Niewiadomo jak Bejbi takiego twardziela w skorupie by strawiła.Normalny zdrowy kot to napewno
Misia tego nie rusza, natomiast moje byłe koty, niewychodzące, zabijały się jak jakis do domu wleciał, ale chitynowe skrzydła zostawiały![]()
Muchy interesują ją tylko te wielkie , zielone, bo mocno brzęczą, motylki też oczywiście
akasheni pisze:I dlatego "po sezonie" odrobaczamy futra
akasheni pisze:I dlatego "po sezonie" odrobaczamy futra
vailet pisze:Te zielone beee.. one na g....e najchętniej siedzą![]()
izka53 pisze:akasheni pisze:I dlatego "po sezonie" odrobaczamy futra
W sezonie też
vailet pisze:Te zielone beee.. one na g....e najchętniej siedzą![]()
Każdy ma takie jedzenie, na jakie sobie zasłużył![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Nul i 113 gości