JaEwka pisze:UWAGA !
Z Maksencjuszem jest źle potrzebujemy dla niego pilnie domu !!!
viewtopic.php?f=1&t=108423&p=7644113#p7644113
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
JaEwka pisze:UWAGA !
Z Maksencjuszem jest źle potrzebujemy dla niego pilnie domu !!!
viewtopic.php?f=1&t=108423&p=7644113#p7644113
Gibutkowa pisze:Leśna, a mogłabyś się wywiedzieć ile kosztuje caniserin i tricat w hurcie? W schronie pewnie wet wie albo ktoś z księgowości bo zamawiają (chyba oni?).
_leśna_ pisze:Najlepiej do mnie na 4 bo kurde jak zostaną przed biurem to nie będę miała Bo nie zdążę zabraćOd poniedziałku do piątku do 15 lub soboty niedziele do 13.
Super
dzięki : )
Thorkatt pisze:Leśna, w przyszłym tygodniu kiedy najlepiej posłanka podrzucić i gdzie?
feryenne pisze:Thorkatt pisze:Leśna, w przyszłym tygodniu kiedy najlepiej posłanka podrzucić i gdzie?
Tak niekoniecznie na temat, ale mi się skojarzyło z posłankami, może komuś się przyda
Dzisiaj w witrynie sklepu na rogu Piłsudskiego/Grabiszyńskiej wisiała informacja, że wszystkie materiały po 5zł/mb.
Thorkatt pisze:feryenne pisze:Thorkatt pisze:Leśna, w przyszłym tygodniu kiedy najlepiej posłanka podrzucić i gdzie?
Tak niekoniecznie na temat, ale mi się skojarzyło z posłankami, może komuś się przyda
Dzisiaj w witrynie sklepu na rogu Piłsudskiego/Grabiszyńskiej wisiała informacja, że wszystkie materiały po 5zł/mb.
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw i 323 gości