Konkurs do wygrania 30kg jedzenia dla psa lub kota!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 28, 2011 11:58 Konkurs do wygrania 30kg jedzenia dla psa lub kota!

Witam!
Nie wiem, czy takie tematy w ogóle można na forum zakładać, ale zaryzykuję :)
Znajomy przesłał mi link do konkursu -- ) http://www.konkursiki.eu/konkurs-moj-pupil/ w którym można wygrać aż 30 kg jedzenia dla psa czy kotka. Wystarczy przesłać im zdjęcie pasujące do którejś z kategorii i można wygrać nagrody. (Z tym, ze to musi być wasz pupil, a nie znajomego). Pierwsze co pomyślałam, że konkurs fajny, ale co ja bym zrobiła z taką ilością jedzenia, a potem pomyślałam o forum, gdzie przecież są osoby które dokarmiają lub mają na swoim utrzymaniu dużo zwierząt więc takie nagrody są dla nich idealne. Każdy z nas ma jakieś śmieszne fotki pupilów, więc spróbować zawsze można :)

Od razu zaznaczam, że nie jestem powiązana z tą stroną i nie próbuję ich wypromować na plecach miau.pl, uważam tylko, że a nóż komuś uda się wygrać taką wielką nagrodę i miałby spokój z jedzeniem choć na jakiś czas :kotek:

Depka

Od: Czw cze 21, 2007 17:24

Post » Wto cze 28, 2011 14:13 Re: Konkurs do wygrania 30kg jedzenia dla psa lub kota!

Hop, dla tych co jeszcze nie czytali :D

Depka

Post » Wto cze 28, 2011 19:24 Re: Konkurs do wygrania 30kg jedzenia dla psa lub kota!

:ok:

Depka

Post » Wto cze 28, 2011 20:49 Re: Konkurs do wygrania 30kg jedzenia dla psa lub kota!

co to w ogóle za karma My dog?
wygląda jak chappi albo inne syfy...
ObrazekObrazekObrazek

Koszmaria

Od: Pon lut 04, 2008 1:17