Moderator: Estraven
MaryLux pisze:Rozmawiałam z panią, która ma wydać wiersze Inki. Będzie z opóźnieniem, pod koniec lipca, ale dziewczyna przedstawiła mi fajny pomysł na podzielenie tomiku na 5 części: czary wiosenne, czary letnie, czary jesienne, czary zimowe, kocia codzienna alchemia, na początku każdej części ilustracja (skan obrazów mojej koleżanki malarki). Teraz dziewczyna do 6 lipca ma mi przedstawić szczegóły - tzn. do końca dobieramy wiersze. Potem ona wyjeżdża na trochę ponad 2 tygodnie i po powrocie ma się zająć drukiem.
kotx2 pisze:MaryLux pisze:Rozmawiałam z panią, która ma wydać wiersze Inki. Będzie z opóźnieniem, pod koniec lipca, ale dziewczyna przedstawiła mi fajny pomysł na podzielenie tomiku na 5 części: czary wiosenne, czary letnie, czary jesienne, czary zimowe, kocia codzienna alchemia, na początku każdej części ilustracja (skan obrazów mojej koleżanki malarki). Teraz dziewczyna do 6 lipca ma mi przedstawić szczegóły - tzn. do końca dobieramy wiersze. Potem ona wyjeżdża na trochę ponad 2 tygodnie i po powrocie ma się zająć drukiem.
poczekamy
MaryLux pisze: ale dziewczyna przedstawiła mi fajny pomysł na podzielenie tomiku na 5 części: czary wiosenne, czary letnie, czary jesienne, czary zimowe, kocia codzienna alchemia, na początku każdej części ilustracja (skan obrazów mojej koleżanki malarki).
jozefina1970 pisze:MaryLux pisze: ale dziewczyna przedstawiła mi fajny pomysł na podzielenie tomiku na 5 części: czary wiosenne, czary letnie, czary jesienne, czary zimowe, kocia codzienna alchemia, na początku każdej części ilustracja (skan obrazów mojej koleżanki malarki).
Będzie super
MaryLux pisze:Pisaninki Inki
caldien pisze:Nie mogę się doczekać tomiku
Wspaniały pomysłNie mogę się doczekać tomiku
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 221 gości