Bianka-bo królowa jest tylko jedna! :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 28, 2011 17:04 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -czyżby DS??????:)

Witaj Kasieńko! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Mam nadzieję, że już wkrótce pojawi się wpis, że Bianka jest u taciac !!!!
Ola przygotowuje dom na przyjście dziewczynki-niech takich ludzi klonują-jestem za!!!!!!!!!!!!
I jednocześnie cieszę się, że Ola dołączyła do naszego grona, bo takich własnie ludzi nam trzeba-mądrych, współczujących , a nie takich-szukam małego kotka,do 3 tygodni, bo chciałabym go wszystkiego nauczyć-wrrrrr :evil: :evil: :evil: , a nie myślą, że zabierają maluchowi dzieciństwo z mamą, nie zdaja sobie sprawy, że taki maluch odchoruje to oderwanie od matki?
Co innego, gdy matka zginie, bądź odrzuci maleństwa, lub z przyczyn zdrowotnych nie jest się w stanie maleństwami zająć, ale w innych przypadkach stop!-nie oddałabym malucha niedoświadczonemu domowi-wolę sama przeżyć noce przerywane karmieniem malucha, bo wiem, że ja zrobię wszystko, by taki maluch był odpowiednio karmiony, masowany, socjalizowany.Ale ja juz takiego malca odchowywałam-chrzest bojowy przeszłam i maleństwo mi nie straszne. Zresztą ja mam do pomocy forum, a zwłaszcza niezastąpioną Ewę-szurę-to ona mnie nauczyła wszystkiego i za to Ewuniu zawsze będe Ci wdzięczna :1luvu: :1luvu: :1luvu: -Twoje nauki nie poszły w las i teraz sama mogę doradzać innym!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Wto cze 28, 2011 17:28 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -czyżby DS??????:)

:D :D :D :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto cze 28, 2011 17:33 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -czyżby DS??????:)

Bożenko-masz już Olę u siebie? :D
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Wto cze 28, 2011 17:50 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -czyżby DS??????:)

Ola juz byla od rana prawie. Juz pojechana jest. :lol: :lol:

Kasiulek, drzwi dla Ciebie sa otwarte. :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto cze 28, 2011 18:06 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -czyżby DS??????:)

Oj to szybko odjechała!
Bożenko-dzięki wielkie,ale sama wiesz jak jest!-do Ciebie tak daleko,a ja na za długo nie zostawie Mamie kotów na głowie!
Do Mikoszewa tez jadę na 4-5 dni max i to tylko trzy godziny w podróży!-a do Ciebie jechałabym ze 14 godzin, albo i dłużej!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto cze 28, 2011 18:20 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -czyżby DS??????:)

14 godzinek to chyba nie?? 8O No, kawal drogi jednak.. Ehh..szkoda ze tak daleko.. :roll:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto cze 28, 2011 18:23 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -czyżby DS??????:)

Bożenko-jak nie więcej!-to kwestia połączeń pociągów!
No szkoda.... :( :( :(
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto cze 28, 2011 18:24 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -czyżby DS??????:)

Oj byłoby Bożenko. Od nas do Ciebie jakieś 8-9 godzin, a do Kasieńki przecież kolejnych 5. Samochodem byłoby szybciej, ale jak człowiek na PKP zdany, to masakra, niestety :?
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Wto cze 28, 2011 18:29 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -czyżby DS??????:)

No dokładnie!-ja żeby z Morąga do Olsztyna dojechać,potrzebuję w najlepszym wypadku ok godziny,nic bezpośredniego nie mam stąd!-a potem jeszcze dalej!
Ech! tu nawet wrony zawracają :( :( :(
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto cze 28, 2011 19:49 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -czyżby DS??????:)

kretki wymiziane ze maja mnie juz chyba dosc, bo ode mnie juz uciekaly :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto cze 28, 2011 19:51 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -czyżby DS??????:)

A boś Ty je na zapas miziała! :lol:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto cze 28, 2011 19:52 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -czyżby DS??????:)

a no trzeba bylo :D nie wiem, kiedy znow bede w stanie je odwiedzic...

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto cze 28, 2011 19:52 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -czyżby DS??????:)

Nio!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto cze 28, 2011 20:11 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -czyżby DS??????:)

bulba pisze:Oj byłoby Bożenko. Od nas do Ciebie jakieś 8-9 godzin, a do Kasieńki przecież kolejnych 5. Samochodem byłoby szybciej, ale jak człowiek na PKP zdany, to masakra, niestety :?

Niunia, autkiem jakies 4 godzinki, pociagiem ok, 6, nie jest tak zle.. 8)
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto cze 28, 2011 20:21 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -czyżby DS??????:)

a ciekawam ,wiela z Łodzi tam jest jechania :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

[poprzednia][następna]