Legnica...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 14, 2011 21:29 Re: Legnica.

Willow_ pisze:No elegancko :!: Gratuluję efektu, bo trud się opłacił :ok:

dziękuję :)
Legnica

Post » Wto cze 14, 2011 21:30 Re: Legnica.

Alienor pisze:Są piękne i słodkie :1luvu: Zwłaszcza Bajer :1luvu: i Chanel :1luvu: i Forest :1luvu: i proszę nie pakować :( bo sobie tylko popatrzyć mogę...

Zapraszam wiec do patrzenia :)
Legnica

Post » Wto cze 14, 2011 21:32 Re: Legnica.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Legnica

Post » Wto cze 14, 2011 21:37 Re: Legnica.

Obrazek
Obrazek
Obrazek

a na Foresta żadne "używki" nie działają,ponownie załapał jakiegoś doła i mimo ze to trwa już dosć długo(odkąd Chanel poszła do adopcji)nie potrafię mu pomóc,załatwia się dla odmiany w kuchni,ale je samodzielnie,chociaż tyle,wyniki badań są ok.
chyba znów trzeba po prostu przeczekać...
Legnica

Post » Wto cze 14, 2011 21:44 Re: Legnica.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Legnica

Post » Wto cze 14, 2011 21:49 Re: Legnica.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Legnica

Post » Wto cze 14, 2011 21:51 Re: Legnica.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Legnica

Post » Wto cze 14, 2011 21:55 Re: Legnica.

Obrazek

Fibi nie da się przetrzymać w kaftanie nawet dwóch minut,nie da sie i koniec,moment i z kotki robi się dżdżownica i kaftan leży na podłodze,więc hasa bez,w ogóle nie zwróciła uwagi na to ze miała zabieg,chce sie bawic,bawic i bawić,a jak koty spią to skacze po nich,po mnie w nocy też,nudzi się smiertelnie dziewczyna,nie ma żadnego młodzika do zwariowanych zabaw
Legnica

Post » Śro cze 15, 2011 6:44 Re: Legnica.

Ale mają cudny drapak :1luvu:
A koty piękne... A Fibi... ach :1luvu:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Śro cze 15, 2011 7:05 Re: Legnica.

Cuda nie koty :1luvu: :1luvu:
A Kubuś wygrywa konkursy - tak powiada moja córć - Natala 8)
Wiesiu widziałaś, widziałaś? :P

Fredziolina

Od: Śro kwi 13, 2005 19:24

Post » Śro cze 15, 2011 11:12 Re: Legnica.

Wiesiu no rewelacyjnie odrestaurowałaś ten drapak 8O :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Koty cudne ,a Bayer na tej focie wygląda jak miś
Obrazek :1luvu: :lol:

Za Foresta :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Śro cze 15, 2011 22:54 Re: Legnica.

Ale masz super koci salon :D :D O tym, że koty cudne, to już nawet nie będę pisać :mrgreen:

Marudka

Od: Sob maja 03, 2008 15:22

Post » Wto cze 28, 2011 17:57 Re: Legnica.Pomocy przedszkole :(

Częściowo(bo jeszcze nie udało się złapać wszystkich)wyzbierane z podwórka,trzy kotki,,ile miotów tego nie wie nikt,maluchy pójdą do kenela,oswojenia i adopcji,mamusie najlepiej byłoby ciachnąć,to sa dzikie dzicze które przez wiele lat miały spokojną piwnice i opiekę starszej pani.Kobieta zmarła,kotki porozchodziły się po sąsiednich piwnicach/zakamarkach naszego podwórka i sąsiedniego placu teatralnego,nikt juz nie dba o antykoncepcję.
Czyli,kotki są na pewno trzy,są tez dwa kocury,ale to inną razą,kotki sa priorytetem,to nie sa młode kotki,moze czas aby przestały rodzić bezdomność...Maluchów było razem 7,jest na dziś trzy...
Mam jednego,wieczorem kolejna próba złapania kolejnych,zakupiłam na te okoliczność własną,prywatną latarkę,bo jak tu po podwórkach nocą sie włóczyć bez światła(a tak na prawdę boje sie łasic które od lat wiodą nocne życie w naszej dzielnicy).
Dodatkowo sen z powiek spedza mi jakieścos co niby bywa/mieszka w mojej piwnicy.Jakiescos tam buszowało,zaniosłam miche,jadło ale kupkę zostawiło na podłodze,zaniosłam kuwetę,okno przymknęłam i pilnowałam,juz po pierwszej nocy jakieścóśwnerwiło się piekielnie i wyrwało w drzwiach(no byle jakie drzwi to fakt)dziurę ok20-30cm.
Chyba raczej nie kot.Na wszelki wypadek okno otworzyłam i sama do piwnicy nie chodze :strach:
Legnica

Post » Wto cze 28, 2011 17:59 Re: Legnica.Przedszkole.

Będe wdzięczna za każdy grosik dla przedszkola,bazarki i cokolwiek co takiemu żywiołowi jak dzikie kocie dzieciaki może sie przydać.
Kocięta przerazają mnie bardziej niż jakieścóś w piwnicy :|
a dzieci to juz nawet nie komentują przybycia nowych kotów :|
Legnica

Post » Wto cze 28, 2011 18:01 Re: Legnica.Przedszkole.

:ok: dla przedszkola :1luvu:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

[poprzednia][następna]