Zbieramy na koty ze schroniska w Opolu.Nasze wątki:
Schronisko ogólnie http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=106998
Dzieci i młodzież http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=116178
Bazarek potrwa do przyszłego poniedziałku do godz 21.00 4 lipca. Wysyłka 3,5 zł list polecony.
Cena kup teraz obowiązuje również po rozpoczęciu licytacji tzn. gdy ktoś licytuje a ktoś inny zaproponuje cenę kup teraz lub wyższą przedmiot zostaje sprzedany za ta cenę.
Pozwoliłam sobie zaproponować takie a nie inne ceny ze względu na te ogromne potrzeby.

Ciekawostka! Słonie oczywiście są na szczęście a jako ciekawostka to tylko nasz europejsko/polski wymysł że muszą mieć podniesiona trąbę!! Oni tam takich nie znają mło który wizerunek jest własnie z trąbą do góry jak się pytałam i tłumaczyłam to wielkie zdziwienie, słoń jest symbolem Tajlandii szczęścia dobrobytu i szacunku ( zwłaszcza białe słonie-legendy)w takich pozach jak tu na pewno szczęście również przyniosą trąba niekoniecznie musi być w górę

ZUPEŁNIE WYJĄTKOWE PUDEŁKO z wierzchu słoń

otwierasz
a w środku?...

MYDEŁKO!!! Pięknie pachnące ręcznie robiony kwiat wycięty z mydła po prostu cudo!
Start 10 zł kup teraz 20zł
Nr.1 Złoty breloczek ze słoniem delikatnie ładnie zdobiony ( dość ciężkawy)Start 8zł kup teraz 14 zł

Nr 2 Notes ze słoniem + ołówek papier z tego co pamiętam jest taki jakby czerpany ( nie wiem czy przypadkiem nie jest ze słoniego gówienka także gratka dla ludzi EKO) z fajnymi małymi słoniami na przodzie
Start 8 zł kup teraz 16zł

Nr 3 Lusterko w sam raz do torebki 7cmX 4cm obite jedwabiem w kolorze czerwonym. Prosto z tajlandzkiej fabryki jedwabiu. Start 8 zł KUP TERAZ 16 z

Nr 4 Notes z wizerunkiem Białej Światyni wat Rong w Tajlandii 11,5 cm X 7,5 cm idealny do zapisków do kobiecej torebki mały zgrabny śliczny W środku kilka zdjęć świątynii w różnych ujęciach a na pustych kartkach w tle też widnieje świątynia ( jasne tło) Start 6 zł KUP TERAZ 12 zł

Nr 5 Delikatnie uszkodzona zawieszka z odpadków jadeitu Start 4zł KUP TERAZ 8zł

Nr 6 Zawieszka (coś jakby z kości-oczywiście nie prawdziwej) śliczny słonik z delikatnymi wzorkami Start 6 zł kup teraz 13zł

Nr 7 Breloczek z maską charakterystyczna dla tajskiej legendy/opowieści o małpim królu
Start 6 zł kup teraz 12 zł

Nr 10 Kolczyki małe czerwone Start 2 zł KUP TERAZ 5zł

Nr 11. czerwone jakby popękany wzór, bigle nie wiem jakie więc mogę zamienić na antyalergiczne Start 4 zł KUP TERAZ 8zł

SERDECZNIE ZAPRASZAM!!!