ŻWIREK KUKURYDZIANY

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie cze 26, 2011 13:13 ŻWIREK KUKURYDZIANY

Wczoraj byliśmy na wystawie kotów i była tam prezentacja żwirku kukurydzianego. Kupiliśmy 3kg na próbę za 30zł. Przy dwóch kotach według zapewnień producenta powinien starczyć na 14 dni.
Od razu wsypaliśmy wszystko do kuwety i chcieliśmy go sprawdzić. Kotom bardzo się spodobał. Jest drobny i przypomina piasek. Grzebały sobie łapkami nawet dla zabawy. Potem pięknie się załatwiły bo uwielbiają czysty żwirek.
Uważam że jest najlepszy z wszystkich które miałam czyli benka i drewnianego. Super pochłania siuśki, zapachu moczu nie czuć wcale do tego super się przesiewa i wyrzucamy do toalety tylko zabrudzony żwirek nie marnując czystego.
Szczerze polecam!!!!!
Najważniejsze że kotom się on bardzo podoba!!!!!

dottis

Od: Pt sty 21, 2011 21:18

Post » Nie cze 26, 2011 13:14 Re: ŻWIREK KUKURYDZIANY

dottis pisze:Wczoraj byliśmy na wystawie kotów i była tam prezentacja żwirku kukurydzianego. Kupiliśmy 3kg na próbę za 30zł. Przy dwóch kotach według zapewnień producenta powinien starczyć na 14 dni.
Od razu wsypaliśmy wszystko do kuwety i chcieliśmy go sprawdzić. Kotom bardzo się spodobał. Jest drobny i przypomina piasek. Grzebały sobie łapkami nawet dla zabawy. Potem pięknie się załatwiły bo uwielbiają czysty żwirek.
Uważam że jest najlepszy z wszystkich które miałam czyli benka i drewnianego. Super pochłania siuśki, zapachu moczu nie czuć wcale do tego super się przesiewa i wyrzucamy do toalety tylko zabrudzony żwirek nie marnując czystego.
Szczerze polecam!!!!!
Najważniejsze że kotom się on bardzo podoba!!!!!

cena troszkę powala :D
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Nie cze 26, 2011 13:15 Re: ŻWIREK KUKURYDZIANY

Zbryla się ?? :?:
Ciekawe ...
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Nie cze 26, 2011 13:16 Re: ŻWIREK KUKURYDZIANY

Poszukajcie w sieci - już od dluższego czasu jest w sprzedaży.

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Pon cze 27, 2011 19:12 Re: ŻWIREK KUKURYDZIANY

żwirek ten naprawdę super się zbryla i nie przykleja się do kuwety. Jest zaskakująco dobry.
Cena rzeczywiście wysoka jak za 3kg, ale zobaczymy na ile te 3kg wystarczą. Widziałam że jest już na allegro. Może niedługo będzie tańszy. Teraz najtaniek znalazłam za 29 zł - 3kg

dottis

Od: Pt sty 21, 2011 21:18

Post » Pon cze 27, 2011 19:16 Re: ŻWIREK KUKURYDZIANY

Zwirek tańszy nie będzie ,cena od dawna jest wysoka . Dla kota jest nieoplacalny. Czesto kupuja go np. hodowcy szczurkow gdyz nie uczula i nie drazni szczurzego ukladu oddechowego jak niektore trociny.

kya

Od: Śro mar 14, 2007 17:09

Post » Pon cze 27, 2011 19:22 Re: ŻWIREK KUKURYDZIANY

podobno na zoodragon czy jakos tak jest promocja- 20kg plus 20 kg w cenie jednego opakowania. ale o cene mnie nie pytajcie, nie pamietam :oops: wiem tylko to co napisalam, bo moja kolezanka go uzywa i sobie chwali. ma 2 koty i 1 worek wystarcza jej na miesiac.

ja tam uzywam zwyklego zwirka z lidla, tez bryluje, kot sobie go chwali, znaczy chetnie z niego korzysta :mrgreen: cena za to mnie nie powala :piwa: bo tylko 10 zl za 10kg. uprzedzam pytania- nie, nie smierdzi nic z kociej toalety i nie, nie jest jak cement, nie pyli i nie roznosi sie po calej chalupie 8) mnie to wystarcza do szczescia, kotu zreszta tez :wink:

za to cholera mnie podkusila jakas, kupilam bozite i kot nie chce jej jesc :evil: wszystkochlonny kocie gdzie jestes? :roll:
dom bez kota to nie domObrazek
ObrazekObrazekKarolObrazekZara
Wesemir[*]zawsze bede tesknic.

alma_uk

Od: Pt lut 18, 2011 19:03

Post » Pon cze 27, 2011 20:24 Re: ŻWIREK KUKURYDZIANY

alma_uk pisze:za to cholera mnie podkusila jakas, kupilam bozite i kot nie chce jej jesc :evil: wszystkochlonny kocie gdzie jestes? :roll:

Nie tylko Twój - moje też się wypięly, kot mojej mamy takoż :mrgreen: Widać nie taka ona super :?

felin

Post » Pon cze 27, 2011 21:04 Re: ŻWIREK KUKURYDZIANY

Ja również używam żwirku z z Lidla, sprawdza się. Mam jednego nerkowca, który zużywa tony żwirku więc cena lidlowskiego bardzo mi odpowiada :lol:

Jahoda

Od: Pon mar 22, 2010 20:55

Post » Pon cze 27, 2011 21:10 Re: ŻWIREK KUKURYDZIANY

Jahoda pisze:Ja również używam żwirku z z Lidla, sprawdza się. Mam jednego nerkowca, który zużywa tony żwirku więc cena lidlowskiego bardzo mi odpowiada :lol:

:piwa: :piwa: :piwa:
bo juz myslalam, ze tylko ja jedna... :wink:

alma_uk

Post » Pon cze 27, 2011 21:55 Re: ŻWIREK KUKURYDZIANY

felin pisze:
alma_uk pisze:za to cholera mnie podkusila jakas, kupilam bozite i kot nie chce jej jesc :evil: wszystkochlonny kocie gdzie jestes? :roll:

Nie tylko Twój - moje też się wypięly, kot mojej mamy takoż :mrgreen: Widać nie taka ona super :?

Weźcie nie straszcie....właśnie dziś dostałam zamówioną paczkę, a w niej, na próbę...Bozita :strach: :lol:
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Pon cze 27, 2011 22:52 Re: ŻWIREK KUKURYDZIANY

Nie straszę. Szczerze mówiąc, mi ona też się nie podoba - loś czy renifer, a w skladzie wieprzowina :evil:

felin

Post » Pon cze 27, 2011 23:08 Re: ŻWIREK KUKURYDZIANY

felin pisze:Nie straszę. Szczerze mówiąc, mi ona też się nie podoba - loś czy renifer, a w skladzie wieprzowina :evil:

Ja wzięłam jakąś krabową (?) No nic, zobaczymy.
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Wto cze 28, 2011 18:34 Re: ŻWIREK KUKURYDZIANY

AniHili pisze:
felin pisze:Nie straszę. Szczerze mówiąc, mi ona też się nie podoba - loś czy renifer, a w skladzie wieprzowina :evil:

Ja wzięłam jakąś krabową (?) No nic, zobaczymy.

Anihili jak tam karma? koty jedza bozite :?: :mrgreen: bo moj sie krzywi nawet na swoja ulubiona z kapka bozity, doslownie odrobina wymieszana :evil:

Animoda tez mu wchodzi jednym zebem :roll:

alma_uk

Post » Wto cze 28, 2011 18:37 Re: ŻWIREK KUKURYDZIANY

jakiś czas temu moje uwielbiały bozitę,różne smaki,nie było problemu,niedawno zrezygnowalam z jej podawania,bo zaczęły kręcić nosem i pojawiło się uczulenie,coś jest z bozitą nie teges :?
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

[następna]