To mnie się najbardziej podobuje, te słodkie nóżęta...
Magda jak wychowujesz chłopców?kiche_wilczyca pisze:Carlos to cham

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Magda jak wychowujesz chłopców?kiche_wilczyca pisze:Carlos to cham
najmysia pisze:
To mnie się najbardziej podobuje, se słodkie nóżęta...Magda jak wychowujesz chłopców?kiche_wilczyca pisze:Carlos to cham![]()
![]()
Magda - z równie wielkim szacunkiem, mama coś do mnie gadała i wkleiłam nie tą fotę, ale zaraz to poprawiłam, w międzyczasie Ty już zdążyłaś naszrajbowaćmagdaradek pisze:najmysiu - z całym szacunkiem - ale gdzie Ty tu widzisz nóżęta?????????![]()
![]()
W którym miejscu najbardziej?magdaradek pisze:Nataniel jest do Marty podobny
najmysia pisze:Magda - z równie wielkim szacunkiem, mama coś do mnie gadała i wkleiłam nie tą fotę, ale zaraz to poprawiłam, w międzyczasie Ty już zdążyłaś naszrajbowaćmagdaradek pisze:najmysiu - z całym szacunkiem - ale gdzie Ty tu widzisz nóżęta?????????![]()
![]()
![]()
Po fotach widać że odbiór techniczny drapaka został przez najwyższą komisję dokonany i chyba zatwierdzony pozytywnie
a jak, pełen Wersal, nie ma k... mać to tamtomagdaradek pisze:hehehe, nie ma to jak savoir vivre niese tu tak respect'ujemy
raczej szybka, bo pomyłka została zarozki naprawiona, a Ty jużeś zdążyłamagdaradek pisze:a ja czujna jestem, to wyłapałam pomyłkę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot], zuzia115 i 71 gości