Bianka-bo królowa jest tylko jedna! :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie cze 26, 2011 22:07 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -czyżby DS??????:)

:D się dzieje :D ale cieszyć się będę jak już będzie po :D
Teraz trzymam mocne :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

A PO poproszę piękny komentarz na wątku ogł :lol: :lol:

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Olu witam serdecznie :)

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pon cze 27, 2011 1:26 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -czyżby DS??????:)

Cudowna wiadomość :catmilk: :catmilk: :cat3: :dance2: :dance: :dance2: :dance:
Obrazek

Dominka1

Od: Czw paź 07, 2010 0:50

Post » Pon cze 27, 2011 5:10 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -czyżby DS??????:)

Dziewczyny-obudziłam się i to wszystko trwa nadal!-czyli to nie sen!
Jeszcze kilka dni i Bianeczka odnajdzie spokój,własne rece do głaskania,własne miejsce na ziemi!
Bazyliszkowa i Twój kotek znajdzie dom-zobaczysz! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Gosia-oczywiście ,że napiszę na watku ogłoszeniowym!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pon cze 27, 2011 6:18 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -czyżby DS??????:)

Wczesnie wstajesz :lol: :ok: :ok:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Pon cze 27, 2011 6:40 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -czyżby DS??????:)

Krysiu-wcześnie to dla mnie 4.30! :lol: -a 6.oo to normalna pora!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Pon cze 27, 2011 7:00 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -czyżby DS??????:)

Kasiulku, pięknego dnia życzę :D :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pon cze 27, 2011 7:02 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -czyżby DS??????:)

Dzięki Kasiulku!-juz jest piękny!!!!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pon cze 27, 2011 7:14 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -czyżby DS??????:)

kropkaXL pisze:Krysiu-wcześnie to dla mnie 4.30! :lol: -a 6.oo to normalna pora!

8O 8O
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Pon cze 27, 2011 8:32 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -czyżby DS??????:)

Dzień dobry!
Cóż za wspaniałe wieści! Cieszę się ogromnie, że Bianka będzie miała cudowny domek.

Olu! Witam na forum i w gronie szczęśliwych posiadaczek kotów uratowanych przez Kasię. Rozogść się i zglądaj do nas często. :ok:

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Pon cze 27, 2011 10:59 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -czyżby DS??????:)

Doberek Bianeczce i jej nowej Duzej! :D :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon cze 27, 2011 14:31 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -czyżby DS??????:)

O kurde,czyżbym w samą porę Śliczności banerek odpieła ????

:dance: :dance: :dance: :dance: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon cze 27, 2011 14:37 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -pilny DT/DS!!!

kropkaXL pisze:Witajcie kochane dziewczyny!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
No i rozdzwonił sie telefon! :lol:
Telefony jak zwykle:jedne infantylne,inne chamskie,jeszcze inne zaskoczone utrudnieniami-,jeden wręcz obrazony,jak ja smiem warunki stawiac(facet) :evil:
I jeden -perełka! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Pani z Olsztyna,samotna,nie mająca do tej pory kota,ale od dawna pragnaca go mieć-wszystko akceptuje-i wizytę i umowę-okno bedzie zasiatkowane,bo balkonu nie wolno-wspólnota nie wyrazi zgody :evil: ,łóżko do dyspozycji,karma z wysokich półek-wszystko co i jak Pani napisałam,teraz jest wybierana kuweta-kryta :D
Kwiatki Pani sprawdzi w necie i szkodliwe wywali!-o!-to mi sie podoba-kot ważniejszy niż ozdoby!
Nie no po prostu cudo!
Pani ma wsparcie rodziny posiadającej kotka,więc i opiekę na czas ewentualnych wyjazdów Bianeczka będzie miała zapewnioną-to już Pani Ola sama napisała,uprzedzając moje pytanie!
Pani Ola-a właściwie Ola-bo przeszłyśmy na Ty-jest osobą spokojną,domatorką,dużo czasu spędza w domowych pieleszach,więc towarzystwa koteńce nie zabraknie!
Czy Pan Bóg mnie znów pogłaskał po łepetynie?
Matko jedyna-taki domek to skarb!!!!!! :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

Nawet nie wiecie jak bardzo sie cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jejku,ale wieści,teraz żem doczytałam,ucałuj Nową Dużą :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: od mnie bardzo mocno przy okazji
Ale się cieszę jak głupi bateryjką normalnie :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

A co do krytej kuwety,to jak nie znajdziecie,to poszukam,gdzie kupowaliśmy dla naszej Miśki na allegro,kosztowała koło 70 zł,a wszędzie indziej były po ok.100 zł wtedy i jest duża ta kuweta.Było na pewno z Łodzi,ale koszty wysyłki były cos kole 10 zł góra 15, jeśli kurier
Jesli dalej takie ceny niej są to podeslę linka,jak będzie trza,później zobaczę,bo teraz nagle ktoś mi chcę pilnie do kompa :evil: :evil: :evil: :evil:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon cze 27, 2011 16:02 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -czyżby DS??????:)

Obrazek
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pon cze 27, 2011 17:18 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -czyżby DS??????:)

Sylwusia dzięki!
Ale myślę,że Ola już wybrała kuwetkę-krytą ,narożną,bo wtedy łatwo jej się wkomponuje w łazience.
Dziewuszki-dzisiaj znów spotkało mnie coś miłego:szłam sobie do pracy,a tu przy moim ulubionym sklepie stoi kierowniczka tegoż sklepu i sie rozgląda,jak mnie zobaczyła ,podeszła do mnie i pyta:
-pani Kasiu-jak ma na imie pani siostra?
-a ja lekko zdębiała odpowiadam-Ewa
-a ona na to,ojej,a Małgorzata to kto?
-No ja! :lol:
Kierowniczka:-to dlaczego nie odebrała pani nagrody????
-Jakiej nagrody? 8O 8O 8O
-No wygrała pani w naszym konkursie kuchenkę mikrofalową!

Ale się ucieszyłam,bo moja mi szwankuje i zaczęłam mysleć o nowej,tylko wiecie jak to jest:na DT czeka kolejny kot-kastracja,odrobaczanie,odpchlanie,leczenie świerzba.Wiadomo-kot ważniejszy!
A tu taka niespodzianka!!!!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pon cze 27, 2011 17:19 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -czyżby DS??????:)

No widzisz Kasieńko :1luvu: :1luvu: Same dobre wieści :D Bardzo się cieszę, bardzo :D
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

[poprzednia][następna]