prosimy o domki dla koteńków

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
wiora pisze:Przecudne buraskido góry hopsamy po domki
taizu pisze:wiora pisze:Przecudne buraskido góry hopsamy po domki
No właśnie![]()
Iza, ty je jakoś rozróżniasz? Może namalować numerki na pleckach?
iza71koty pisze:iza71koty pisze:iza71koty pisze:Otworzyłam plecak i sobie przypomniałam ze wczoraj krople nam się skończyły. Wzięłam z działki puste opakowania.Tym razem jednak nie poszłam po receptę za 10 zł tylko prosto do Apteki. To taka proludzka Apteka i kupiłam krople bez problemu.Zamiast wydać 41 zł wydałam 31 zł.
Difadol 0,1% - 11.50 zł
Tobrosopt 0,3%- 19.57 zł
Konto Sierotek 250 zł minus kropelki 31 zł na plusie pozostaje 219 zł
Kupiłam wczoraj udek na trzy dni za prawie 19 zł.Ponad 6 zł za kilogram. Niestety promocja na podudzia się skończyła. Dzisiaj jeszcze zobaczę.Oraz dwa tuńczyki w wodzie po 2 zł w promocji. Wczoraj im jeden otworzyłam. Jadły z wielkim smakiem.Wydałam 23 zł. Pozostało na koncie 198 zł.
Skończyły też się rosołki do wywaru i zwykłe chusteczki. Dzisiaj muszę kupić.
Musiałam kupić chusteczki jednorazowe,kostkę mięsną do wywaru, Mleczko Nan2, chusteczki nawilżone do pięlęgnacji niemowląt,ćwiartki drobiowe i tuńczyk 2 puszki. Wydałam 37zł. Plus koszt środków na odpchlenie i odrobaczenie 30 zł. Razem 67 zł.
Na koncie Sierotek pozostało 131 zł.
taizu pisze:Facet chce na myszy kocurka bo pewno nie slyszał o sterylizacji, a nie chce małych
iza71koty pisze:Tak będę im szukać domków.Ze zdrowiem juz coraz lepiej. Czekam tylko, aż wszystkie zaczną regularnie odwiedzać kuwetkę. Szkoda żeby w nowym domku na wejściu zaczęły brudzić. Niestety nie zawsze pamiętają, ale jest coraz lepiej i robią duże postępy.
Oczywiście jeśli będą jakieś rozsądne propozycje, to proszę o kontakt ze mną. Myślę ze niedługo ruszymy z ogłoszeniami. Na wieś Zuszków nie oddam. Wykluczone.Nie po to je ratowałam, żeby miały zginąć marnie. Tym bardziej jak ktoś potrzebuje koty do łapania myszy. Oddałam tak koty wiele lat temu. Wiele kotów. Nigdy więcej tego nie zrobię.
A tak na marginesie kotki są bardziej łowne.
W miocie tej trójeczki były same kotki? Wydawało mi się że były dwie kotki i jeden kocurek.Sprawdzałyśmy nawet chyba.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 52 gości