Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie cze 26, 2011 17:45 Re: Badylek - cushingowiec, przybył Mroczek - straszek

MIKUŚ pisze:
caldien pisze:Jest tam 5 kotów.
Trzy są straszliwie zabiedzone - te biało-czarne, wśród nich ta bezoka.
Dwa wyglądają lepiej - młody tygrysek i dorosły tygrysek z obróżką. Tylko jeden kot ma obróżkę.
Może np ten tygrysek z obróżką to kotka, a pozostałe to młode? Nie wiem.
Wiem, że na pewno będę łapać tą bezoką niezależnie czy ma "właściciela" czy nie.

To nie ulega wąpliwości. Bezoką łapiemy tak czy siak. A z resztą można by sie zastanowić nad sterylkami. Połapać na klate i wyciąć towarzycho :mrgreen:

Działasz razem z Caldien?
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie cze 26, 2011 17:52 Re: Badylek - cushingowiec, przybył Mroczek - straszek

Mikuś to szefowa Kociej Przystani w Sosnowcu, dzięki niej będzie tańszy weterynarz i miejsce do ewentualnego przetrzymania kota :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Nie cze 26, 2011 17:55 Re: Badylek - cushingowiec, przybył Mroczek - straszek

caldien pisze:Mikuś to szefowa Kociej Przystani w Sosnowcu, dzięki niej będzie tańszy weterynarz i miejsce do ewentualnego przetrzymania kota :ok:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Badylku, czytałeś o Hieronimku w Łodzi? Biedak :placz:
Duża by go wzięła, ale nie może przecież.
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Nie cze 26, 2011 17:58 Re: Badylek - cushingowiec, przybył Mroczek - straszek

Hieronimku? Nie czytałem? Powiesz mi gdzie to jest, Fasolko?
Czytałem tylko o Psotku dzisiaj, bardzo nam smutno :( :( :(
Badylek
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Post » Nie cze 26, 2011 18:12 Re: Badylek - cushingowiec, przybył Mroczek - straszek

Duża znalazła, poprosiłem ją.
Przecudny jest Hieronimek! Starszy kot, oby domek się jeszcze mu znalazł... Tylu kotom by chciało się pomóc, moja Duża rozumie Twoją... My też nie możemy Hieronimkowi pomóc :(

Duża zrobiła nam film jak obserwuję Mroczka. Tutaj: http://www.youtube.com/watch?v=gWkdDNYdWxk. Mnie dużo widać, Mroczka tylko 0:13 - 0:20 ;)

Badylek
ObrazekObrazekObrazek

caldien

Post » Nie cze 26, 2011 18:45 Re: Badylek - cushingowiec, przybył Mroczek - straszek

caldien pisze:Duża znalazła, poprosiłem ją.
Przecudny jest Hieronimek! Starszy kot, oby domek się jeszcze mu znalazł... Tylu kotom by chciało się pomóc, moja Duża rozumie Twoją... My też nie możemy Hieronimkowi pomóc :(

Duża zrobiła nam film jak obserwuję Mroczka. Tutaj: http://www.youtube.com/watch?v=gWkdDNYdWxk. Mnie dużo widać, Mroczka tylko 0:13 - 0:20 ;)

Badylek

Ale śmieszni jesteście (to komplement) :mrgreen: . A Ty, Badylku, bardzo uważnie obserwujesz.
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Nie cze 26, 2011 19:26 Re: Badylek - cushingowiec, przybył Mroczek - straszek

Badylku zgubiłeś podczas obserwacji Mroczka :wink: :ryk:
Wiesz, ty tak samo jego obserwujesz, jak ja obserwowałem Jafcię.
Haker

Haker1

Od: Pt lis 20, 2009 17:35

Post » Nie cze 26, 2011 22:56 Re: Badylek - cushingowiec, przybył Mroczek - straszek

caldien pisze:....Duża zrobiła nam film jak obserwuję Mroczka. Tutaj: http://www.youtube.com/watch?v=gWkdDNYdWxk. Mnie dużo widać, Mroczka tylko 0:13 - 0:20 ;)

Badylek

A ja się zastanawiam i nie wytrzymuje, więc zapytuję?
Co to za zwierza w tle słychać było 8O
MIKUŚ

Post » Nie cze 26, 2011 22:59 Re: Badylek - cushingowiec, przybył Mroczek - straszek

MIKUŚ pisze:
caldien pisze:....Duża zrobiła nam film jak obserwuję Mroczka. Tutaj: http://www.youtube.com/watch?v=gWkdDNYdWxk. Mnie dużo widać, Mroczka tylko 0:13 - 0:20 ;)

Badylek

A ja się zastanawiam i nie wytrzymuje, więc zapytuję?
Co to za zwierza w tle słychać było 8O

Widzisz Badylku z kim Ja doczynienia na codzień mam? Taka z Niej wścibska baba....
I kłócimy się z Dużą. Ona mówi żę to gwarek, lub jakiś papug, a ja mówię że telewizor.
Dlatego Badylku prosimy - odpowiedz Dużej na pytanie:)
MIKUŚ

Post » Pon cze 27, 2011 7:37 Re: Badylek - cushingowiec, przybył Mroczek - straszek

Żadna z Was nie ma racji, to był... Mroczek :ryk: Tylko komórka bardzo zniekształciła dźwięk, było to dużo bardziej piskliwe :ryk:
Pokażę Wam jeszcze jak Mroczek się bawił wczoraj wieczorem: http://www.youtube.com/watch?v=U9KlJX6hBOg
Bawił się MOJĄ myszką przywiezioną z DT bo moja ulubiona :oops:
Wyleguję się w słoneczku, Mroczek znowu za kanapą - odpoczywamy, szalone noce to u nas norma :mrgreen:
Badylek
ObrazekObrazekObrazek

caldien

Post » Pon cze 27, 2011 8:16 Re: Badylek - cushingowiec, przybył Mroczek - straszek

Chłopaki a jak szalejecie w nocy.
Podajcie parę szczegółów.
Czy skaczecie po Dużej?
Haker ciekaw zabaw kumpli

Haker1

Post » Pon cze 27, 2011 9:46 Re: Badylek - cushingowiec, przybył Mroczek - straszek

Miaudobry Ineczko, Kuleczko i ich Duża :kotek:

Hakerku, Mroczek po Dużej nie skacze, bo się jej boi. Ja nadrabiam za niego 8)
Biegamy, miauczymy (zwłaszcza Mroczek lubi miauczeć, ale ja też nie pogardzę). Ja bardzo lubię próbować wydłubywać ochronki na otwory wentylacyjne z drzwi łazienki. Raz udało mi się to super hałasowało, teraz Duża lepiej zamocowała, ale próby wyciągania też nie są bezgłośne :mrgreen:
Jeszcze tupiemy. Oboje bardzo lubimy biegać i tupać i podskakiwać i tupać.
A najbardziej to lubimy miauczeć.
Kiedy już Mroczek odpada, zwykle około 4, to wtedy ja idę miauczeć do Dużej, no bo co to ma być, że ja się nudzę!?

Teraz odpoczywam sobie w słoneczku, tak mi dobrze :kotek:
Duża powtarza na egzamin, ma o 16.30, prosimy o kciuki :)

Badylek

PS. Duża jest zła bo odkurzacz się zepsuł, hurra! Nienawidzę tego buczącego potwora!
ObrazekObrazekObrazek

caldien

Post » Pon cze 27, 2011 10:04 Re: Badylek - cushingowiec, przybył Mroczek - straszek

Kciuki dla Dużej :ok:
Badylku, nie ciesz się, jak moje Dużej się zepsuł odkurzacz, to myślałem, że już go mam z głowy.
Zabrała go gdzieś ze sobą a następnego dnia przyniosła i on znowu wył.
Haker

Haker1

Post » Pon cze 27, 2011 12:34 Re: Badylek - cushingowiec, przybył Mroczek - straszek

Trzymamy kciuki i całą furę pazrutków :ok: :ok: :ok: :ok:

A z tym szczekaniem Mroczka to ściema jakaś :lol: Wysłałam Ci kota - kto go po drodze podmienił? Jest paru podejrzanych :wink:

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

[poprzednia][następna]