Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
justyna8585 pisze:Przy sklepie na Halembie 1 leżał czarny kot.Kiedy tylko ktoś zbliżał sie,albo powiedziało się coś do niego,to machał ogonkiem.Nie wiedziałam,że koty tak robią
Jaki słodziak z niego...idealny
Ciekawa jestem czy jest czyjś...
justyna8585 pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=129263
Udało się wyrwać 2 kociaki,mają paskudny kk,a małych jest tam mnóstwo...niestety większość dzika,tylko jeden kociak podchodzi do jedzenie.bardzo sie zżył z tymi,nie wiem jak sobie poradzi
Jest czarna kotka wyrzucona na teren Kopalni w wysokiej ciąży...pilnie potrzebny DT,chociaż na czas po sterylce.
I jeszcze...na terenie Kopalni jest jakieś 30 maluchów,większość oswojona,jest też cała masa dorosłych kotów i to oswojonych.Tam jest masakra z kotami
justyna8585 pisze:Co zrobić z czarną kotką po sterylce? Wypuścić po dniu na brudną Kopalnie? nie wiem co lepsze...
Jedyna opcja jest taka,że mogłaby iść do mieszkania,gdzie było pp,a dokładnie tam,gdzie byly 2 białe kociaki.Kotka będzie miała ponad 5 lat...
Nie wiem co lepsze
justyna8585 pisze:U P.Iwony ze schronu jest maleńki kociak(ma otwarte oczka),a drugi chyba wyląduje u niej też.Jest mniejszy,ale oczka też otwarte.Przydałaby się jakaś mamka...Może ktoś kojarzy jakąś kotke?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 102 gości