Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jopop pisze:Bardzo słaba jest też mniejsza z długowłosych, od początku najsłabsza z miotu...
koteczekanusi pisze:Wiem, że ze względu na chorobę ten temat zszedł na drugi plan, ale jak rozumiem na razie masz zapas jedzenia?
joarkadia pisze:Chmurki, rodzeństwo z Modlina, mają się dobrze. Jedzą często, małe ilości, piją, załatwiają sie normalnie.....
jopop pisze:koteczekanusi pisze:Wiem, że ze względu na chorobę ten temat zszedł na drugi plan, ale jak rozumiem na razie masz zapas jedzenia?
na razie po prostu mało kto dostaje jeśćw zasadzie normalnie dostaje tylko 8 ptasząt, Dalma, Rogatek i Wyżliczka. Jeśli nie zachorują - powinno wystarczyć na ok. tydzień.
@Freak pisze:joarkadia pisze:Chmurki, rodzeństwo z Modlina, mają się dobrze. Jedzą często, małe ilości, piją, załatwiają sie normalnie.....
czy rodzeństwo z Modlina to też te dwie laleczki co były u mnie?
jeśli tak to może udało się na czas zareagować dzięki wielkiej uprzejmości Asija bym sama ich tak sprawnie nie ogarnęła....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 113 gości