Rudzio w Wila-Vet ma dom.Wszystkim bardzo dziękuję :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie cze 26, 2011 12:36 Re: Rudzio w Wila-Vet albo dom albo uśpienie+ inne biedactwa.

Ten kot naprawdę istnieje tylko, żeby kochać człowieka. Widziałam, jak bardzo mu na tym zależy. W lecznicy kocha wszystkich i jest śmiały do ludzi. Ale jeśli nikt go nie zechce, to w końcu popadnie w apatię. Teraz kiedy widzi, że zainteresowanie jego osoba słabnie, zasypia zrezygnowany w klatce. Naprawdę niewiele potrzeba, aby go uszczęśliwić.
NA PILNE LECZENIE KOTÓW Z CMENTARZA- KONTO
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=157308

mziel52

Od: Czw gru 27, 2007 20:51

Post » Nie cze 26, 2011 15:16 Re: Rudzio w Wila-Vet albo dom albo uśpienie+ inne biedactwa.

Może ktoś jemu zrobi wydarzenie na FB.
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Od: Sob lip 07, 2007 21:16

Post » Nie cze 26, 2011 15:17 Re: Rudzio w Wila-Vet albo dom albo uśpienie+ inne biedactwa.

Ktoś poratuje kochanego Rudziczka?
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Nie cze 26, 2011 19:08 Re: Rudzio w Wila-Vet albo dom albo uśpienie+ inne biedactwa.

Witaj kotku :kotek:
Mam 3 koty, 2 córki i 1 męża

12.02.2012 Kacperku :(
29.05.2013 Tosiu... 19 lat to piękny wiek... tak żal, że już nigdy nie wyjdziesz na trawkę...
19.10.2013 Wojtusiu...

Obrazek

key_west

Od: Sob sty 22, 2011 2:38

Post » Nie cze 26, 2011 20:45 Re: Rudzio w Wila-Vet albo dom albo uśpienie+ inne biedactwa.

Hopsaj w górę :ok: :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie cze 26, 2011 22:29 Re: Rudzio w Wila-Vet albo dom albo uśpienie+ inne biedactwa.

siedziałam 25 minut nad stworzeniem wydarzenia na Fb i zredagowaniem tekstu. kilknęłam "utwórz wydarzenie" i co? przeniosło mnie do strony głównej, wydarzenia rudzikowego ani śladu. zaraz mnie szlag trafi.

Fleur

Od: Sob paź 01, 2005 21:51

Post » Nie cze 26, 2011 22:46 Re: Rudzio w Wila-Vet albo dom albo uśpienie+ inne biedactwa.

skleciłam coś na kształt tego zaginionego.

proszę, udostępniajcie. wydarzenie na FB:
http://www.facebook.com/event.php?eid=1 ... 41&pending

Fleur

Post » Pon cze 27, 2011 9:59 Re: Rudzio w Wila-Vet albo dom albo uśpienie+ inne biedactwa.

Rudzio wita z rana i prosi o domek :D
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Od: Sob lip 07, 2007 21:16

Post » Pon cze 27, 2011 10:36 Re: Rudzio w Wila-Vet albo dom albo uśpienie+ inne biedactwa.

na FB już się trochę porozłaził :) ale proszę nadal o udostępnianie.

Fleur

Post » Pon cze 27, 2011 11:59 Re: Rudzio w Wila-Vet albo dom albo uśpienie+ inne biedactwa.

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon cze 27, 2011 14:26 Re: Rudzio w Wila-Vet albo dom albo uśpienie+ inne biedactwa.

:kotek:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon cze 27, 2011 15:15 Re: Rudzio w Wila-Vet albo dom albo uśpienie+ inne biedactwa.

Ooo, super że tyle osób się u Rudzia pojawiło.Ja musiałam wyjechać.I się tak dziś w pociągu zastanawiałam czy wszystko z nim dobrze.
Status człowieka określa się na podstawie siły jego wrogów.

Hadronida

Od: Nie sty 16, 2011 0:28

Post » Pon cze 27, 2011 19:43 Re: Rudzio w Wila-Vet albo dom albo uśpienie+ inne biedactwa.

hej, słuchajcie. na wydarzeniu Rudzia wpisała się dziewczyna:

czy wiadomo cos na temat tego, jak kociak bedzie sie dogadywal z innymi czworonogami? rozumiem, ze po zaszczepieniu mojego kota (zdrowego) nie bedzie zadnych przeciwwskazan do umieszczenia ich razem w jednym domu, prawda? futrzak jest piekny, zupelnie tak jak moj (rowniez przygarniety z ulicy, gdzie byl pozostawiony na pewna smierc) :)

...

jestem juz szczesliwa posiadaczka dwoch cudownych czworonogow (psiaka i kota), ktorych nie oddalabym za zadne skarby swiata ;) mam szczera nadzieje, ze uda mi sie jakos oswoic ich z tym pieknym rudzielcem. jedyny probem jest taki, ze istnieje mozliwosc zaglaskania go na smierc, bo nigdy nie potrafie sie powstrzymac przed dodatkowa porcja pieszczot dla moich maluchow ;)

co radzicie napisać? ja nie mam doświadczenia ze szczepieniem na białaczkę tą nową szczepionką. ale słyszałam, że choć droga, jest bezpieczna. Czy ktoś mógłby mnie wesprzeć merytorycznie? Czy odesłać dziewczynę do Wila-vetu z wątpliwościami?

Hadronido, czy wiesz jak tam relacja jego i innych zwierzy?

Fleur

Post » Pon cze 27, 2011 20:03 Re: Rudzio w Wila-Vet albo dom albo uśpienie+ inne biedactwa.

W lecznicy można sprawdzić, jak Rudzio na psy reaguje.
O szczepieniu się nie wypowiadam, bo nie wiem. To weci muszą doradzić.
NA PILNE LECZENIE KOTÓW Z CMENTARZA- KONTO
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=157308

mziel52

Od: Czw gru 27, 2007 20:51

Post » Pon cze 27, 2011 20:12 Re: Rudzio w Wila-Vet albo dom albo uśpienie+ inne biedactwa.

Fleur pisze:hej, słuchajcie. na wydarzeniu Rudzia wpisała się dziewczyna:

czy wiadomo cos na temat tego, jak kociak bedzie sie dogadywal z innymi czworonogami? rozumiem, ze po zaszczepieniu mojego kota (zdrowego) nie bedzie zadnych przeciwwskazan do umieszczenia ich razem w jednym domu, prawda? futrzak jest piekny, zupelnie tak jak moj (rowniez przygarniety z ulicy, gdzie byl pozostawiony na pewna smierc) :)

...

jestem juz szczesliwa posiadaczka dwoch cudownych czworonogow (psiaka i kota), ktorych nie oddalabym za zadne skarby swiata ;) mam szczera nadzieje, ze uda mi sie jakos oswoic ich z tym pieknym rudzielcem. jedyny probem jest taki, ze istnieje mozliwosc zaglaskania go na smierc, bo nigdy nie potrafie sie powstrzymac przed dodatkowa porcja pieszczot dla moich maluchow ;)

co radzicie napisać? ja nie mam doświadczenia ze szczepieniem na białaczkę tą nową szczepionką. ale słyszałam, że choć droga, jest bezpieczna. Czy ktoś mógłby mnie wesprzeć merytorycznie? Czy odesłać dziewczynę do Wila-vetu z wątpliwościami?

Hadronido, czy wiesz jak tam relacja jego i innych zwierzy?

On zaprzyjaźni się z kotem czy psem.Pod nim na samym początku w klatce siedział psiak i niektóre koty reagowały prychaniem, a on był cichutki.Co do szczepionki, to mój stosunek znasz.Ja wiem że tu może być różnie.Na pewno indywidualna reakcjia organizmu zwierzęcia ma tu czołowe znaczenie.Niech osoby zainteresowane rozmawiają z wetami z wila-vet.
Status człowieka określa się na podstawie siły jego wrogów.

Hadronida

Od: Nie sty 16, 2011 0:28

[poprzednia][następna]