Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
czy wiadomo cos na temat tego, jak kociak bedzie sie dogadywal z innymi czworonogami? rozumiem, ze po zaszczepieniu mojego kota (zdrowego) nie bedzie zadnych przeciwwskazan do umieszczenia ich razem w jednym domu, prawda? futrzak jest piekny, zupelnie tak jak moj (rowniez przygarniety z ulicy, gdzie byl pozostawiony na pewna smierc)
jestem juz szczesliwa posiadaczka dwoch cudownych czworonogow (psiaka i kota), ktorych nie oddalabym za zadne skarby swiatamam szczera nadzieje, ze uda mi sie jakos oswoic ich z tym pieknym rudzielcem. jedyny probem jest taki, ze istnieje mozliwosc zaglaskania go na smierc, bo nigdy nie potrafie sie powstrzymac przed dodatkowa porcja pieszczot dla moich maluchow
Fleur pisze:hej, słuchajcie. na wydarzeniu Rudzia wpisała się dziewczyna:czy wiadomo cos na temat tego, jak kociak bedzie sie dogadywal z innymi czworonogami? rozumiem, ze po zaszczepieniu mojego kota (zdrowego) nie bedzie zadnych przeciwwskazan do umieszczenia ich razem w jednym domu, prawda? futrzak jest piekny, zupelnie tak jak moj (rowniez przygarniety z ulicy, gdzie byl pozostawiony na pewna smierc)
...jestem juz szczesliwa posiadaczka dwoch cudownych czworonogow (psiaka i kota), ktorych nie oddalabym za zadne skarby swiatamam szczera nadzieje, ze uda mi sie jakos oswoic ich z tym pieknym rudzielcem. jedyny probem jest taki, ze istnieje mozliwosc zaglaskania go na smierc, bo nigdy nie potrafie sie powstrzymac przed dodatkowa porcja pieszczot dla moich maluchow
co radzicie napisać? ja nie mam doświadczenia ze szczepieniem na białaczkę tą nową szczepionką. ale słyszałam, że choć droga, jest bezpieczna. Czy ktoś mógłby mnie wesprzeć merytorycznie? Czy odesłać dziewczynę do Wila-vetu z wątpliwościami?
Hadronido, czy wiesz jak tam relacja jego i innych zwierzy?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości