Lepiej sobie stad już pójdę bo rano będę nieprzytomna.
Zapytałam przed chwilą Magdę czy mogę sobie zacytować Jej posta - może sama go tutaj wklei a chciałabym go pamiętać z różnych względów

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
solangelica pisze:hej, kussadjasne, cytuj nie ma sprawy
![]()
ciesze sie ze Ci sie spodobal
solangelica pisze:Dziękuje za kciuki... wieczorową porą włącza mi się tęsknota. Leżę na lóżku, radio gra, czysto i przytulnie, światło lampy ociepla surowe rysy ścian. Pustych ścian bo bez moich obrazków i zdjęć ale one tez czekaja na swoja kolej w pudłach...
Tęsknię. gdzieś tam czuję jak lzy podchodzą na palcach pod ranty powiek udając że to przypadek, że one tylko przez pomyłkę...
dobrze że istnieją telefony i że można choć tak pobyć chwilę...
kussad pisze:Nikunię odwiedziłam najwcześniej i chyba najczęsciej![]()
dune pisze:kussad pisze:Tak dziś jestem na troszkę dłużej - bawiłam się we fryzjera i suszę głowę - i zostawiłam swój ślad nie tylko tutaj.
Własnego bardzo długiego posta straciłam ale to już nieważne.
Piotruś już sprawdziłam że dobrze pamiętałam datę urodzenia ale się nie ujawniłam, dluższą chwilę zastanawiałam się jakie kwiaty są na 1 stronie wątka,
odwiedziłam Magdę,
Monika jak zwykle bardzo fajnie pisze i zaczęłam śmiać się na głos gdy czytałam Jej opisy podróży na sterylki. Wrócę tam może jutro bo obiecała że wklei zdjęcia kolorowych fontann - ja jeszcze tam nie dotarłam.
Piotrunio jest z tego samego dnia co moj chłop wstrętny - mam nadzieje ze charakter bedzie miał inny
No postaram sie wkleic te fontanny skoro az tak ale one kochanie nie są kolorowe bo ja bylam z dzieckiem
w ciągu dnia...sa mokre - jesli to wystarczy....nie chciałabym cie rozczAROWAĆ
wieczorem sie wybieram tez juz od jakiegos czasu ale...
no własnie....ale...
Myszolandia pisze:A Mój Pit Ewuś jest z 14 maja tamtegoż roku ]
Myszolandia pisze:ło,ale to z czym się naraziłam Ci Ewuś ?![]()
![]()
bo tak czytam ,czytam i nie qmam
]
Ewo, ja też mam tak b. częstokussad pisze:W dalszym ciągu walczę z „białymi nocami” i sennością w ciągu dnia bez względu na to czy jestem na urlopie, czy wypoczęta, czy przeżywam stres czy jestem spokojna, o której godzinie położę się spać jest to samo – kolejny lekarz powiedział, że tak ma bardzo dużo osób...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Sigrid i 8 gości