Moja gromadka - Kituś['],Nutka[']; Pawełek i Antoś z felv...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 24, 2011 9:34 Re: Moja gromadka - Kituś ['], Nutka [']; Puchatek bielusieńki..

mahob pisze:Dziękujemy pięknie za wspaniały dzień :D
Świętowaliśmy wszystkie możliwe rocznice i rozpoczęcie wakacji :piwa:
No i cóż - nie mogę tego nie napisać - kocham Malutkiego z wzajemnością :1luvu:
Puchatek jest uroczym kotkiem - nawet kiedy kiwa główką "nie, nie, nie" :wink:

Nie da się ukryć, że łączy WAS uczucie! Malutki był w rozpaczy, jak pojechaliście, płakał i krzyczał przez okno... 8)

Bo wczoraj był bardzo miły dzień, przyjechała do nas Mahob z TZtem i spędziliśmy trochę czasu wesoło. Zocha bardzo zadowolona, że Farcik ją odwiedził. :) A na koniec spakowałam Maszę, Kropka i Boryska, i pojechały do Krakowa, do Alinki6 na dt.
Bardzo dziękuję! :1luvu:
Mam ogromną nadzieję, że znajdą szybko dobre domy.
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Nie cze 26, 2011 10:50 Re: Moja gromadka - Kituś ['], Nutka [']; Puchatek bielusieńki..

Fajna sobota była.
EwKo z Sabcią w końcu dotarła na grila. Zocha została poskromiona przez Sabcię doszczęŧnie, w końcu Saba pani dostojna i mądra, a Zocha to goopia gówniara.
Żałuję, że nie zrobiłam im fot razem...

Pisanie czegokolwiek z aktywną Kiwusią jest bardzo trudne... Ale cieszę się, że mała rozrabia, bo dostała antybiotyk po swoim załamaniu gorączkowym, który pomógł. Dziwne, tylko ta gorączka, i zero kataru czy czegokolwiek. Martwi mnie to.
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Nie cze 26, 2011 10:55 Re: Moja gromadka - Kituś ['], Nutka [']; Puchatek bielusieńki..

Dlaczego ja mam do was tak daleko??????
Też bym was odwiedziła, czy tego chcecie, czy nie :mrgreen:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Nie cze 26, 2011 11:44 Re: Moja gromadka - Kituś ['], Nutka [']; Puchatek bielusieńki..

Bardzo chcemy! :D

A, zapomniałam dodać, że Srebek bardzo się umizgiwał do Sabci, na szczęście Zocha tego nie widziała... :wink:
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Nie cze 26, 2011 17:52 Re: Moja gromadka - Kituś ['], Nutka [']; Puchatek bielusieńki..

a tu dwa filmiki białasek i inni ..
http://www.youtube.com/watch?v=td6xK1fcHa0 tu Sreberko i białasek

http://www.youtube.com/watch?v=rTDtNaG9cCw na tym filmiku słychać mruk maluszka :) a tu Adaś i białasek

Bakeneko

Od: Wto cze 10, 2008 11:19

Post » Nie cze 26, 2011 18:11 Re: Moja gromadka - Kituś ['], Nutka [']; Puchatek bielusieńki..

Widać, że Białasek jest lubiany przez kumpli :D

Bazyliszkowa

Post » Nie cze 26, 2011 21:58 Re: Moja gromadka - Kituś ['], Nutka [']; Puchatek bielusieńki..

Ale fajni ci wujowie - tak się maluchem pięknie opiekują :D

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Pon cze 27, 2011 10:31 Re: Moja gromadka - Kituś ['], Nutka [']; Puchatek bielusieńki..

Ja z opóźnieniem: w umieniu Sabci i swoim dziękuję za tę sobotę! :mrgreen:

Saba coś w sobie ma, nie wiem - pies, który nigdy na spacerze nie wszczął awantury z innym psem, ustawia psy moich rodziców, ustawił i Zochę :oops: Ale widok Sabci zasuwającej dumnie pośród traw - bezcenny :lol: A, no - który pies wywala się brzuchem do góry przed kotem? Fakt, że to kot specjalny (i bardzo grzeczny! - znów się nie potwierdziło, jakoby Srebrny zasłużył na inwektyy, które w tym wątku lecą pod jego adresem 8) ), ale ... Przy moich kotulcach Sabiszon nie ma co liczyć na jakieś mizianki-przytulanki. Taka banda, pełno ich w domu, a jakby pies potrzebował futra obok siebie, to nie ma (chyba że wlezie do swojego posłania, w którym śpi Mela, a ta się nie ruszy). Tymkowi i Mirkowi Saba jakoś do gustu nie przypadła. Reszta stwierdziła - oooook... to popatrzymy na to dziwo, skoro przylazło, a co.

Kiwusia to niesamowita kruszynka 8O
Białasek uroczy! I wygląda, jakby zupełnie mu to ne-ne-ne główką nie przeszkadzało: kiedy przyszłyśmy, siedział wysoko na drapaku :mrgreen:

Ps. A Sreberek chyba piłkę połknął :twisted: :1luvu:

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Pon cze 27, 2011 13:25 Re: Moja gromadka - Kituś ['], Nutka [']; Puchatek bielusieńki..

EwKo, nie chwal Srebka przed zachodem słońca! :D Ale przed gośćmi to on się umie pokazać z najlepszej strony (no chyba, że kichnie... 8) ) Piłkę ma w brzuszku, to fakt. Prawda, że jest śliczny? No. :mrgreen:

Dziś znowu mała imprezka, dla mnie bardzo ważna rocznica, 6 lat z Yasminką!

Obrazek

Na zdjęciu z Edusiem, bo oni zawsze razem.

Yasminka to dla mnie bardzo specjalny kot, bardzo. Nie wiem, jak to napisać, ale coś nas takiego łączy specjalnego, rozumiemy się dobrze. :wink: :D
Jest prześliczną, tłuściutką szylkretką, a na fotkach wychodzi tak sobie.
Umie fajnie gadać. :)

No i teraz już mam wakacje całkiem. :dance: :dance2:
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Pon cze 27, 2011 13:35 Re: Moja gromadka - Kituś ['], Nutka [']; Puchatek bielusieńki..

anita5 pisze:No i teraz już mam wakacje całkiem. :dance: :dance2:

Koty się ucieszą :D :ok:

Bazyliszkowa

Post » Pon cze 27, 2011 13:44 Re: Moja gromadka - Kituś ['], Nutka [']; Puchatek bielusieńki..

anita5 pisze:EwKo, nie chwal Srebka przed zachodem słońca! :D Ale przed gośćmi to on się umie pokazać z najlepszej strony (no chyba, że kichnie... 8) ) Piłkę ma w brzuszku, to fakt. Prawda, że jest śliczny? No. :mrgreen:

Dziś znowu mała imprezka, dla mnie bardzo ważna rocznica, 6 lat z Yasminką!

Obrazek

Na zdjęciu z Edusiem, bo oni zawsze razem.

Yasminka to dla mnie bardzo specjalny kot, bardzo. Nie wiem, jak to napisać, ale coś nas takiego łączy specjalnego, rozumiemy się dobrze. :wink: :D
Jest prześliczną, tłuściutką szylkretką, a na fotkach wychodzi tak sobie.
Umie fajnie gadać. :)

No i teraz już mam wakacje całkiem. :dance: :dance2:

zazdraszczam, ja jeszcze nawet urlopu nie miałam, dopiero w sierpniu :roll:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Wto cze 28, 2011 7:20 Re: Moja gromadka - Kituś ['], Nutka [']; Puchatek bielusieńki..

Oooo, to piękny powód do świętowania - podwójny :D
Sto lat Yasminko :torte: :balony:

I udanych, spokojnych wakacji :piwa:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Wto cze 28, 2011 7:22 Re: Moja gromadka - Kituś ['], Nutka [']; Puchatek bielusieńki..

samych świetnych dni!
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Wto cze 28, 2011 9:41 Re: Moja gromadka - Kituś ['], Nutka [']; Puchatek bielusieńki..

Dzięki, dzięki! :D

Puchatek się pochorował, wczoraj miał ponad 40 stopni gorączki. Był dzielny, ale bardzo obolały, dostał antybiotyk, muszę podawać, i lek przeciwgorączkowy. Dziś już lepiej, jadł i trochę się bawił. Biedactwo malutkie...

Dziś, jakby na powitanie wakacji, jest przepiękny, ciepły, słoneczny poranek, bardzo nam dobrze w domu z kotami i Zośką.
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Wto cze 28, 2011 9:44 Re: Moja gromadka - Kituś ['], Nutka [']; Puchatek chory...

Biedny Puchatek :(
Przestraszyłam się, jak przeczytałam tytuł.

Bazyliszkowa

[poprzednia][następna]