Witam mam pytanie ,bo już sama nie wiem o co może chodzic a na kotach troszke sie znam.
Mam 2 kotki 3 letnie obie od malutkich kociaków razem .Jedna jest spokojna jak chce sie bawić to mnie zawola no typowy kotek śpi ,bawi sie jest dośc mądra prosi o to czego chce i to dostaje.
Natomiast moja 2 kotka od malucha jeszcze u hodowcy taka była, wieczni miauczy ,rano zjada ,bawie sie z nia pogania z druga kotka i jak tylko zajmuje sie moimi sprawami ta potrafi poł dnia chodzić i wiecznie miał miał.Naprawde nie mam pomysłu o co jej chodzi .to jest kotka nie wychodzaca ,wysterylizowana.Nie wydaje mi sie zeby ktory kolwiek wlasciciel mosiał 7 godzin bawić sie ze swoim kotem ciagle.to jest dosc meczace nic nie moge zrobić bo ona wiecznie miauczy.Nie potrafi zajac sie sobą ,czasem ma taki dzień ze jest spokojna patrzy przez okno i jest ok ,ale ogólnie wiecznie siedzi i miauczy.Napewno nie chodzi o jedzenie czy kuwete, wiec o co.Prosze o jakieś rady może ktoś miał podobne problemy.Już nie wiem może ona jest zachwiana i behawiorysta tylko pomoze. Dzieki