Chwasty przeplewione przy tych roslinkach ,co posadzilam......wywalone juz wszystko i znow widac krzaczkorki-dlugo potrwa zanim same beda mogly rosnac

Moderator: Moderatorzy
anulka111 pisze:Mnie te chwasty prawie pokonaly-ziemia tam jak beton ciezko wykopac...ta motyczka co mam.......naszarpalam sie godzine,by te kilka roslinek nie mialo blisko konkurencji........licze ,ze jak zetna trawnik......to bede miala latwiej ,bo bedzie cos widac-teraz trawa od poprzedniego koszenia zdazyla kłosy zawiazac.........u nas bylo tka sucho ,ze trawniki wypalone jak w sierpniu.....wczoraj i dzis troche popadalo,ale jak kopalam ,to widze ,ze nawet jutor bede musiala z wiadrami z woda latac.
Jestes winna stada fotek swoich rudzielcowNie badz taka i wklej mi w watek
herzpl pisze:witam prosze o namiary na priw i cennik odrazu skladam zamowienie prosze o kotka rudego ala brytek
Thorkatt pisze:herzpl pisze:witam prosze o namiary na priw i cennik odrazu skladam zamowienie prosze o kotka rudego ala brytek
Rudasek pojechał dziś do domku
anulka111 pisze:Thorkatt pisze:herzpl pisze:witam prosze o namiary na priw i cennik odrazu skladam zamowienie prosze o kotka rudego ala brytek
No to zaczyna sie czekanie ,az go pokazesz w watku)
A ja podlałam kwiatki i ciekawa jestme jaka bedzie pogoda ,czy jakies opady beda??? U nas ziemia jak pył
kotx2 pisze:anulka111 pisze:Thorkatt pisze:herzpl pisze:witam prosze o namiary na priw i cennik odrazu skladam zamowienie prosze o kotka rudego ala brytek
No to zaczyna sie czekanie ,az go pokazesz w watku)
A ja podlałam kwiatki i ciekawa jestme jaka bedzie pogoda ,czy jakies opady beda??? U nas ziemia jak pył
a dlaczego tutaj jeszcze nie ma fotek kwiatków![]()
![]()
Thorkatt pisze:A kwiatek zakładnik też już był - na urodzinki koleżanki z pracy- ale też nie zdążył się sfotografować, bo za późno szyłam![]()
Kiedyś podobnego uszyję.
ewkaa pisze:Thorkatt pisze:A kwiatek zakładnik też już był - na urodzinki koleżanki z pracy- ale też nie zdążył się sfotografować, bo za późno szyłam![]()
Kiedyś podobnego uszyję.
Czy ktoś powiedział kwiatek
Thorkatt pisze:ewkaa pisze:Thorkatt pisze:A kwiatek zakładnik też już był - na urodzinki koleżanki z pracy- ale też nie zdążył się sfotografować, bo za późno szyłam![]()
Kiedyś podobnego uszyję.
Czy ktoś powiedział kwiatek
Kwiatek- taki normalny z płatkami, listkami - tylko oczka miał
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości