bozena640 pisze:Niby sąsiednie województwo, ale to jednak kawał drogi
Gosia by se poradziła

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bozena640 pisze:Niby sąsiednie województwo, ale to jednak kawał drogi
Danusia pisze:bozena640 pisze:Niby sąsiednie województwo, ale to jednak kawał drogi
Gosia by se poradziła, wylazla by z pudla i wystawiłaby kurierowi brzuchol do miziania. Ona to umie się zakręcić
Danusia pisze:bozena640 pisze:Niby sąsiednie województwo, ale to jednak kawał drogi
Gosia by se poradziła, wylazla by z pudla i wystawiłaby kurierowi brzuchol do miziania. Ona to umie się zakręcić
bozena640 pisze:Danusia pisze:bozena640 pisze:Niby sąsiednie województwo, ale to jednak kawał drogi
No chyb że tak
dune pisze:Danusia pisze:bozena640 pisze:Niby sąsiednie województwo, ale to jednak kawał drogi
tez wystawię kurierowi brzuchol do miziania....![]()
i gdzie mnie zawiezie?
Danusia pisze:dune pisze:Danusia pisze:bozena640 pisze:Niby sąsiednie województwo, ale to jednak kawał drogi
i gdzie mnie zawiezie?
a Tobie co ma miziaćm te wlęsłości?, oj to se tylko odcisków narobi
![]()
zawiezie Cię , gdzie tylko zechcesz
dune pisze:Juz ty mnie Danuta nie denerwuj
brzuch mam wklęsły ale miziac sie nadal lubiem
bozena640 pisze:Gosiaczke![]()
![]()
![]()
![]()
jedzie do mnie i już
Sisi w końcu będzie miał towarzystwo
dune pisze:Danusia pisze:bozena640 pisze:Niby sąsiednie województwo, ale to jednak kawał drogi
i gdzie mnie zawiezie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 294 gości