kotx2 pisze:cukiernica jest ze szkłai ile kosztowała by wysyłka w razie czego,potrzebuje coś w tym typie na prezent urodzinowy
tak jest ze szkła ze złotą przykrywką, z tym że nie wiem czy rzecz używana jest dobra na prezent

Moderator: Moderatorzy
kotx2 pisze:cukiernica jest ze szkłai ile kosztowała by wysyłka w razie czego,potrzebuje coś w tym typie na prezent urodzinowy
cooty pisze:kotx2 pisze:cukiernica jest ze szkłai ile kosztowała by wysyłka w razie czego,potrzebuje coś w tym typie na prezent urodzinowy
tak jest ze szkła ze złotą przykrywką, z tym że nie wiem czy rzecz używana jest dobra na prezentchociaż w sumie nie widać żeby była używana
a koszt przesyłki to 6zł ekonomiczna 7zł priorytet
kotx2 pisze:cooty pisze:kotx2 pisze:cukiernica jest ze szkłai ile kosztowała by wysyłka w razie czego,potrzebuje coś w tym typie na prezent urodzinowy
tak jest ze szkła ze złotą przykrywką, z tym że nie wiem czy rzecz używana jest dobra na prezentchociaż w sumie nie widać żeby była używana
a koszt przesyłki to 6zł ekonomiczna 7zł priorytet
ach szkoda,że zlota ,na zdjęciu wyglada jak srebrna,pasowałaby do sztućców teścioweja to ,że używana ,nie ma znaczenia,jesli cos jest loadne i oryginalne to sie nadaje
Agonis pisze:a dało by rade jeszcze jedna fote zrobic na Tobie ?
i moze tych rozowych spodenek tez![]()
prosze o przepraszam za marudzenie
mavi pisze:Torebka nr 3, szalik nr 4, pasek nr 18 - dam za każdy fant po 10 zlotych, żeby mi nikt nie wziął![]()
![]()
Agonis pisze:a z czego jest zrobiona 15 ? mozesz tez wstawic foto ?:)
cypisek pisze:Rozmówki ang. ze słownikiem za 5 zeta
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 120 gości