No tak zamiast myśleć o kolacji dla kociaczków to Duża je pakuje

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bozena640 pisze:Danusia pisze:kristinbb pisze:Już wiem o sałatę chodziło![]()
sałata na obiad byla, teraz pora podwieczorku
co kociaczki na kolacje dostaną
kristinbb pisze:A gdzie chce je wywieźć ?????![]()
![]()
bozena640 pisze:No tak zamiast myśleć o kolacji dla kociaczków to Duża je pakuje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kristinbb pisze:bozena640 pisze:Danusia pisze:kristinbb pisze:Już wiem o sałatę chodziło![]()
sałata na obiad byla, teraz pora podwieczorku
co kociaczki na kolacje dostaną
marchewkę ???![]()
bozena640 pisze:kristinbb pisze:A gdzie chce je wywieźć ?????![]()
![]()
Gosie może do mnietylko nie w kartonie
Bolkowa pisze:Dogorywam. Pranie dosycha (a więc prasowanie będzie) został mi jeszcze jeden pokój do odkurzenia.
Zrobiłam deser na jutro, zobaczymy co z niego będzie, bo postanowiłam sama bitą śmietanę zrobić i trochę przesadziłam - pojawiły się grudki masłaDo tego miód i ubite na kogel -mogel (bez cukru) jajka w łaźni wodnej i teraz mrozi się to wszystko.
Koty przesuwane z kąta w kąt czekają aż pańcia zalegnie na kanapie i pozwoli się swobodnie po domu ruszać (w korytarzu stoi odkurzacz, który przez całą trójkę darzony jest respektem)
Danusia pisze:bozena640 pisze:kristinbb pisze:A gdzie chce je wywieźć ?????![]()
![]()
czemu
bozena640 pisze:Danusia pisze:bozena640 pisze:kristinbb pisze:A gdzie chce je wywieźć ?????![]()
![]()
czemu
Bo biedny Gosiaczek by się udusił
Danusia pisze:
zrobiłas bitą śmietanę z masła![]()
![]()
Danusia pisze:bozena640 pisze:Danusia pisze:bozena640 pisze:kristinbb pisze:A gdzie chce je wywieźć ?????![]()
![]()
czemu
Bo biedny Gosiaczek by się udusił
cos Ty![]()
![]()
![]()
No chyba,że to baaardzo daleka podróż by była
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, EmiEmi, luty-1, raiya, zuza i 294 gości