Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kamari pisze:U weta okazało się, że ostatecznie dowiozłam właściwą panienkęKrawacia ok, 6 lipca zdjęcie szwów. Na wszelki wypadek wcześniej zawiążę jej kokardę
![]()
Ałła od wczoraj tez dobrze, więc jutro na 14-stą jedzie na kontrolę z Myszolkiem.
Wolę sobie wszystko zapisać, bo znowu mi się coś pomyli![]()
A z tym myleniem kotów, to wcale nie jest śmieszneJa wstaję wcześnie rano, ale mam długi rozbieg i wiadomo, że poważne decyzje mogę podejmować dopiero przy trzeciej kawie.
A wybór czarnuszków mam całkiem niezły: Mała Czarna (całkiem czarna z krótkim włosem), Lola (długi włos, całkiem czarna, tylko pod samą brodą ma rządek białych włosków - stąd jej imię), Krawacia (bardzo podobna do Loli, tylko z białym krawacikiem), Pysiek (czarny z licznymi białymi zakończeniami; jedyny nie do pomylenia), Chłopaniu (troszkę mniejsza kopia Krawatki) i Ałła (całkiem mała kopia Krawatki).
KasiaF pisze: A czy to nie Pysiek był modelem do 'Zamyślenia'?
ciotka59 pisze:4 rano to bardzo odpowiednia pora na ślimtanie i włażenie pod kołdrę. Na okoliczność buntu i odmowy otworzenia oczu stosowane są próby podnoszenia powiek ofutrzoną łapą
. Więc lepiej od razu dziarsko się obudzić, eh...
kamari pisze: Ma tylko jedną wadę - uwielbia dawać buziaki o czwartej rano
Bazyliszkowa pisze: A fryzury ci nie układa? Bo moja MM o tej porze robi mi zwykle peeling twarzy połączony z zabiegami fryzjerskimi
Bianka 4 pisze:U mnie tę metodę stosuje Angus. Wprawdzie nie rozdaje buziaków, ale wchodzi na mnie i uwala się, jakby ważył ze 20 kg (w rzeczywistości tylko 4,7 kg). Jak nie działa, to łapie ząbkami za czubek nosa
ciotka59 pisze:Z innych sadystycznych metod, które doświadczyłam o BARDZO porannej ODPOWIEDNIEJ porze,to:
wpychanie zimnego, mokrego nosa do jednej z dziurek mojego kinolka
pacanie tegoż kinolka miękką łapinką, tak jak paca się pluszową myszkę lub piłeczkę
wkładanie śnupy i wąsów do któregoś akuratnie wystającego ucha.
Nóg staram się na noc nie myć, żeby ewentualny "zapach" odstraszył drapieżcę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości