Czemu moje tak nie robią

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bozena640 pisze:Danusia pisze:bozena640 pisze:Pięknie śpą![]()
![]()
tak ładnie się wtulają w siebie
![]()
![]()
One tak zawsze, od samego poczatku się zaprzyjażnily. a przybyły do nas w odstępie 2 dni
![]()
![]()
moja Duffy bardzo przyjaźni się z Siśkiem, a Gabrrynia to jej mama ale żadnych czułoścu sobie nie okazują
![]()
![]()
Danusia pisze:bozena640 pisze:Danusia pisze:bozena640 pisze:Pięknie śpą![]()
![]()
![]()
![]()
One tak zawsze, od samego poczatku się zaprzyjażnily. a przybyły do nas w odstępie 2 dni
![]()
![]()
moja Duffy bardzo przyjaźni się z Siśkiem, a Gabrrynia to jej mama ale żadnych czułoścu sobie nie okazują
![]()
![]()
widać takie geny mają , ze niekoniecznie muszą te czułosci w jawny sposob okazywać.
Danusia pisze:bozena640 pisze:Czemu moje tak nie robią![]()
![]()
Bazyl próbuje Maniusia też tak całowac,ale on nie chce
bozena640 pisze:Danusia pisze:bozena640 pisze:Danusia pisze:bozena640 pisze:Pięknie śpą![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
widać takie geny mają , ze niekoniecznie muszą te czułosci w jawny sposob okazywać.
Sisi i Duffy pięknie potrafią okazywać czułości ale tylko mnieprzychodzą tulą się, liżą, ugniatają i pięknie mruczą
![]()
Gabrynia zazdrosna indywidualistka nie pozwala innym kotom się dotknąć, jak Sisi na początku chciał ją polizać to dostał pazurkami w pysio aż się krew lała
kristinbb pisze:Danusia pisze:bozena640 pisze:Czemu moje tak nie robią![]()
![]()
Bazyl próbuje Maniusia też tak całowac,ale on nie chce
ojej z chłopem![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: EmiEmi, raiya, zuza i 400 gości