a z tego co opisujesz Alyaa to calkiem normalnie jest,nie jest az tak zle z twoimi braciszkami

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Alyaa pisze:Czyli to tylko ja panikara jestem?Ufff...
sarra pisze:witamy i slicznie dziekujemy za buziaczki![]()
Dzisiaj wrocilam z pracy,a tam kolo smietnika gdzie karmie koty i stoi jedzonko siedzi ... bida w kolorze kremowym,oczy na wierzchu,z czerwona obrozka wiec czyjs... bida wygladala mi na wychudzana a ze zawsze mam saszetke przy sobie i w aucie miseczke woze- tak na wszelki wielki gdyby ktores z moich podworkowych sie akurat wczesniej napatoczylo-wiec podeszlam blizej zeby sie przyjrzec i nakarmic i poprostu sie przerazilam...bida wstala i poszla bo sie przestraszyla a ja zamarlam jak zobaczylam go w calej opkazalosci...to doslownie wysuszony z glodu kot,skora i kosci,widzialam zebra na wierzchu![]()
![]()
![]()
mam nadzieje ze pojadl suchego co tam stalo i ze teraz jak wie ze tu jest jedzonko to bedzie przychodzil to przeciez pierwszego nakarmie i odkarmie,Boze on byl jeszcze chudszy niz Lucy jak do mnie przyszla
![]()
![]()
Nie moge przestac myslec,modle sie tylko zeby przyszedl na jedzonko...
a skolei mojej Lucky oczka lzawia od wczoraj,albo zadrapane ma albo zatarla jak sie tarzala w kuwecie,ona tak ma ze jak nasypie swiezy piasek to mi kota wychodzi z kuwety szara bo sie tarza w piasku,normalnie kota mozna trzepac taka zakurzona wychodzi z tej kuwety
Użytkownicy przeglądający ten dział: januszek, MB&Ofelia i 1002 gości