najszczesliwsza pisze:I na czym stanęło?
Kot. Nie dla idiotów!
Amelki już nie ma...
Kot. Nie dla idiotów!kotekbehemotek pisze::) jedna pani dzwoniła i powiedziała mamie że prawdopodobnie przyjedzie po kicię w piątek wieczorem
chce ją zabrać na stałe-mama tą panią zna i ona kiedyś miała kotka więc będzie wiedzieć jak sie Migulką opiekować
Kicia będzie mieszkała w spokojnej okolicy i bedzie mogła sobie wychodzić do ogródka jeśli bedzie chciała.Jak tylko Migotka na pewno zostanie zabrana to napiszę
Bardzo się cieszę, mam nadzieję, że to będzie dobry domek dla Migotki Szenila pisze:Migotka na 99% pojedzie jutro do tej pani, o której kotekbehemotek pisała![]()
Zamieszka 7 kilometrów od Ani, więc będzie ją mogła odwiedzać(tzn. Ania kotkę, nie odwrotnie) . Dom podobno w spokojnej okolicy, więc Migotka będzie wychodzić... Poprosiłam, żeby przekazali nowym opiekunom, żeby przez co najmniej miesiąc jej nie wypuszczali, a potem na początku tylko pod czyimś okiem. Mam nadzieję, że będzie jej tam dobrze.

Amelki już nie ma...
Kot. Nie dla idiotów!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości